BB Cream combineert Huidverzorging met Make-up

, ,

BB Cream is de nieuwe trend in lifestyle en cosmetica land. Een multifunctionele crème die doet wat normaal gesproken bijna onmogelijk lijkt: Huidverzorging en make-up combineren in een product.

BB Cream: oud en nieuw
BB Cream – of Blemish Balm Cream zoals het voluit heet – is een relatief nieuw product. In Nederland is het nog nauwelijk verkrijgbaar – er is één verkopende partij gevonden: bbcreamshop.eu. De creme komt tegenwoordig uit Korea, hoewel BB Cream oorspronkelijk een stuk dichterbij huis is ontwikkeld. Van origine komt BB Cream namelijk uit Duitsland. In Duitsland schreven chirurgen na ingrepen waarbij een laserbehandeling plaatsvind op de huid deze crème voor. Zo kon de huid door de verzorgende eigenschappen herstellen en werden dankzij de make-up functie de oneffenheden en vlekken in de huid gemaskeerd.

Populair in Azië
Doorontwikkeling van de crème vond later plaats in Korea. Op met name Aziatische markten zijn BB Creams dan ook al heel lang populair. Ook vanuit de daar heersende opvatting over schoonheid kan dat als redelijk voor de hand liggend worden betiteld. De populariteit blijft echter niet beperkt tot Azië, maar waait inmiddels ook over naar de Verenigde Staten en Europa.

Verklaring populariteit
De reden dat BB Creams zo populair aan het worden zijn ziet Mark ’t Hart, eigenaar van bbcreamshop.eu vooral in het multifunctionele aspect. “Wanneer je kijkt naar de prijzen van lotions, moisturizers en dergelijke producten en die afzet tegen de prijzen van BB Creams, is het ook een prijsbewuste keuze. Ook worden producten vaak in kleine hoeveelheden aangebracht die al voldoende zijn voor het gewenste effect”. Een andere reden die wordt aangevoerd is dat de producten vooral gemaakt zijn van natuurlijke ingrediënten. Bij BBCreamshop.eu worden bb creams van diverse merken gevoerd: Dr. Jart+, Etude House, Hanskin, SkinFood, SKIN79, Missha en Innisfree.

Voor meer informatie of het bestellen van BB Creams kan gekeken worden op www.bbcreamshop.eu.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*