Nu ook online winkelen bij Cook&Co

, , ,

COOK&CO; NU OOK ONLINE WALHALLA VOOR KOOKLIEFHEBBERSMet de geheel vernieuwde website www.cookandco.nl inclusief webshop heeft Cook&Co er wel een heel bijzonder nieuw filiaal bij. Op 7 juli jl. opende Cook&Co de virtuele deuren van haar online kookwinkel. Met de lancering van de nieuwe website kunnen ‘culifreaks’ zich nu ook online helemaal verlekkeren aan culinaire inspiratie en smakelijke ideeën.

MEER DAN 1.700 ARTIKELEN
Kookliefhebbers en smulpapen moeten www.cookandco.nl gewoonweg bezoeken. Cook&Co richt zich helemaal op koken, lekker eten én gezellig tafelen. Het assortiment is te uitgebreid om op te noemen; van wijnglas tot waterkoker, van maatbeker tot messenset en van pepermolen tot paellapan. Momenteel beslaat het assortiment van de webshop ruim 1.700 artikelen. Op korte termijn zal dit aanbod worden uitgebreid naar meer dan 3.000 producten, mede door het toevoegen van een duizendtal kookboeken. Ook zal dit jaar nog het complete assortiment van Leonardo in de webshop worden aangeboden.

Cook&Co is dealer van o.a. de volgende gerenommeerde merken: BK, Blond Amsterdam, Bodum, Brabantia, Circulon, Cole & Mason, Cook Collection, Demeyere, Dolce Gusto, Dualit, Fissler, Global, illy, Jamie Oliver, Joseph Joseph, Kenwood, KitchenAid, Lagostina, Le Creuset, Leonardo, Magimix, Marjolein Bastin, Microplane, Nespresso, OutdoorChef, OXO, PiP Studio, Randwyck, Rössle, Royal VKB, Sabatier, Simplehuman, Solis, Städter, Stonewall Kitchen, Tefal, Vacu Vin, vtwonen, Wedgwood, Wesco, Zoku, Zwilling en Zyliss.

ZEKERHEDEN
In de webshop van Cook&Co kunnen klanten 24 uur per dag, 7 dagen in de week producten bekijken en bestellen. Indien de bestelling op werkdagen voor 14.00 uur wordt geplaatst, zal deze dezelfde dag nog verzonden worden naar elk gewenst adres in Nederland of België. Ophalen in één van de 25 vestigingen van Cook&Co kan ook. Er worden dan geen verzendkosten berekend. Ruilen en retourneren kan ook zowel via de filialen als per post.

De webshop van Cook&Co biedt een ruime keuze in betaalmogelijkheden, te weten iDeal, Visa, Mastercard, acceptgiro of bankoverschrijving. Bij deze laatste mogelijkheid wordt de bestelling verzonden nadat de betaling is ontvangen.

Uiteraard staan, net als bij de winkels van Cook&Co, ook bij de webshop service en klantgerichtheid hoog in het vaandel. Om dit te onderstrepen doorloopt Cook&Co momenteel de procedure voor certificering door Thuiswinkel Waarborg.

VEEL MEER DAN ONLINE SHOPPEN
Naast de webshop biedt de nieuwe website van Cook&Co veel inspiratie, informatie en handigheidjes voor kookliefhebbers en culifreaks. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om online een verlanglijstje samen te stellen en per e-mail te versturen naar familie en vrienden.

Onder het kopje inspiratie vinden liefhebbers kooktermen, tips & trucs en andere culifacts. Ook is de website uitgerust met een uitgebreide receptendatabank waar keukenprinsen en -prinsessen ook zelf hun eigen favoriete recept(en) kunnen uploaden.

OVER COOK&CO
Ruim vijf jaar geleden, op 15 oktober 2005, opende Cook&Co in Tilburg de deuren van haar eerste fysieke winkel. In Breda werd eerder dit jaar alweer het 25e filiaal geopend. Met de komst van de webshop kan heel Nederland en België nu kookshoppen bij Cook&Co!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*