Burgemeester van Hengelo opent Het Nieuwe Werken democenter bij IT Oost Nederland

Hengelo, 8 juli 2011

Dinsdag 5 juli jl. opende drs. Frank A.M. Kerckhaert, burgemeester van Hengelo, het Microsoft Experience Center bij IT Oost Nederland. In dit democenter wordt aan de hand van praktijksituaties, voorlichting en demonstraties Het Nieuwe Werken tastbaar gemaakt. Ondernemers kunnen kosteloos en vrijblijvend een bezoek brengen aan het Microsoft Experience Center en met eigen ogen zien en ervaren wat Het Nieuwe Werken kan betekenen voor hun organisatie.

Deze middag begint met een presentatie van Hans van der Meer, Marketing Manager bij Microsoft. Hij legt uit dat Het Nieuwe Werken een andere manier van denken vereist omdat de mens centraal wordt gesteld. Na een demonstratie van een aantal scenario’s van Het Nieuwe Werken volgt een toespraak van Edward Lohuis, directeur van IT Oost Nederland. Hij gaat in op de veranderende arbeidsmarkt en de nieuwe generatie werknemers die de mogelijkheid wil hebben om tijd- en plaatsonafhankelijk te kunnen werken.

Bas Agbeko, Manager Partner Strategy & Programs bij Microsoft, geeft aan trots te zijn op de samenwerking met IT Oost Nederland als Gold Partner van Microsoft. Ook de burgemeester van Hengelo, Frank Kerckhaert, gaat in op de prestaties van IT Oost Nederland. Rond half vijf worden de flessen champagne ontkurkt en werd er geproost op de officiële opening van het Microsoft Experience Center bij IT Oost Nederland.

Wilt u een bezoek brengen aan het Microsoft Experience Center, neem dan contact op met:

Thijs Versteeg
Account Manager IT Oost Nederland
t.versteeg@itoostnederland.nl
074 – 850 42 00
—————————————-EINDE BERICHT——————————————
Voor meer informatie neem contact op met:

Thijs Versteeg
Account Manager IT Oost Nederland
t.versteeg@itoostnederland.nl
074 – 850 42 00

Over IT Oost Nederland
IT Oost Nederland voorziet in IT problematiek ontzorgen. Door ontwerp, bouw, ingebruikname, beheer en beschikbaarheid van IT netwerken. IT Oost Nederland is actief met projecten en beheer in de regionale business to business markt.

IT Oost Nederland BV
Amarilstraat 6, Postbus 7550 AB Hengelo, T: 074 – 850 42 00 F: 074 – 850 42 90
www.itoostnederland.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*