Is hij makkelijk voor een kado?

Over het algemeen staan mannen bekend dat ze niet echt moeilijk zijn met kadootjes. Is de man voor wie uw kado is bestemd een makkelijk persoon ? Dan hoeft u zich helemaal geen zorgen maken met het kiezen van de juiste kado voor hem. Wees dan blij dat u niet zo lang achter het internet hoeft te searchen voor het bestellen van de juiste kado.

Binnen een half uurtje bent u al iets leuks tegen gekomen waarvan u denkt dat het de juiste kado voor hem kan zijn. Het enige waar u wel rekening hoeft mee te houden is dat mannen soms makkelijk over komen maar dan dat ze in het werkelijkheid niet echt makkelijk zijn. U kunt het ook niet altijd zien bij mannen omdat ze het niet graag uitstralen of niets over zeggen. Er zijn ook best veel mannen die doen alsof ze makkelijk zijn omdat ze bang zijn dat de vrouw teleurgesteld wordt. Uit het beleefdheid vinden ze het goed, ook al doen ze het cadeau even stiekem in de kast zonder dat ze hem gaan gebruiken. Maar het idee dat u aan hem hebt gedacht is voor z’n man voldoende om mee gelukkig te zijn. Toch zou het leuker zijn geweest als u de juiste kado voor hem koopt. Dan niet alleen het idee was leuk geweest maar dan heeft u ook een blijvend indruk bij hem achter gelaten wat ervoor zorgt dat hij vaker aan u blijft denken. Iedere keer als hij uw kadootje gaat gebruiken denkt hij aan u en is hij dankbaar voor wat je voor hem hebt gekocht en dat jij aan hem hebt gedacht. Dus een blijvend indruk is erg belangrijk en het kan komen doordat u aan hem denkt en iets voor hem koopt maar ook omdat u met de juiste kado komt.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*