Design keuken met inbouwafvalemmer en quooker aan boord

Een luxe woonschip heeft laatst succesvol haar proefvaart gemaakt door Nederland. Met het varende appartement kun je door heel Europa in je eigen tempo reizen. Dit luxe woonschip kan als appartement, maar ook als kantoorruimte gebruikt worden.

Het varende luxe woonschip is voorzien van alle comfort zoals in een gewoon huis. De varende woning is voorzien van een luxe badkamer met een aparte douchecabine en een bad, een moderne keuken met inbouwafvalemmer, stoomoven, quooker, vaatafwasser etc. Het besturingsapparatuur en alle andere apparaten worden bediend middels touchscreen, daarnaast zijn er ook zonnepanelen aan dek.

Om dit varende appartement te kunnen besturen zijn een marifooncertificaat en een klein vaarbewijs genoeg. Dit schip is geschikt voor avonturiers die aan boord van hun schip comfort, luxe en ruimte prefereren.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*