Een controversiële online dating truc?

Als man ken je het wel, je zit voor je beeldscherm te staren omdat je niet weet wat voor eerste bericht je moet versturen. Naar de vrouw wiens profiel jouw aanspreekt. Als het aan Jack Joel ligt wordt dat verleden tijd, hij heeft namelijk een e-book geschreven waarin je als man leert hoe je standaard berichten schrijft waarop vrouwen reageren.

“Elke vrouw persoonlijk, een goed eerste bericht sturen kost veel tijd. Vooral, als je weet dat er altijd window-shoppers zijn die nooit reageren, maar van de aandacht genieten. En als je het druk hebt, is het dus zonde van je tijd om elke vrouw een persoonlijk eerste bericht te schrijven.” Aldus Jack Joel.

Dit lijkt nogal makkelijk, een bericht maken in kladblok, opslaan en wanneer het profiel van een dame je aanspreekt. Kladblok openen je bericht kiezen, deze versturen om dan te wacht op een reactie.

Is het écht zo simpel?

Nee zegt hij lachend, hij vervolgd. “Was het maar zo simpel, mij heeft het maanden geduurd om echt effectieve berichten te kunnen schrijven. De truc is om iets interessants te kunnen schrijven zonder op haar profieltekst in te gaan. Op een manier waarbij je bericht geen Knip en Plak bericht lijkt. En als je al moeite hebt met een reactie krijgen op een gewoon bericht, zal een Knip en Plak bericht schrijven niet veel meer reacties opleveren.”

Het kan onecht overkomen, maar dat maakt Jack niets uit. Het is ten slotte een eerste bericht, als het ijs gebroken is. Zijn doel is om met het eerste bericht, alléén een positieve reactie te krijgen. Om daarna dieper op haar in te gaan en écht persoonlijk te worden. Voor meer informatie over het e-book check, goed eerste bericht datingsite.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*