Inboedel Club Fabulous geveild

De inboedel van de discotheek Club Fabulous uit Almere gaat onder de hamer. Ze zijn op dit moment nog gevestigd aan het station Almere Buiten. Het betreft een goedlopende discotheek die bekend is in Almere en omstreken. Door nieuwe plannen van de gemeente moet de club helaas zijn deuren sluiten. Ze hebben besloten geen doorstart te maken op een andere locatie.

Het gaat om diverse goederen als een mengpaneel, discoverlichting, statafels en geluidsinstallaties. Dit alles en nog veel meer wordt geveild door het online veilinghuis Veilingwinnaar. De verkoop via een veiling levert een groot kostenvoordeel op voor de koper. Zo kunnen ook beginners in de branche voor een goede prijs aan professioneel apparatuur komen.

De veiling gaat op 3 augustus van start maar is al te volgen via de website van Veilingwinnaar. Op 10 augustus om 16.00 uur zijn de winnaars van de veiling bekend.

Veilingwinnaar BV veilt inboedel en restpartijen uit faillissement, reorganisatie of overtollige voorraad in opdracht van curatoren, banken en bedrijven. Wekelijks worden er nieuwe veilingen georganiseerd via www.veilingwinnaar.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*