Energie prijzen vergelijken

Energie prijzen vergelijken

 

U kunt door energie prijzen te vergelijken veel geld besparen. Sinds 2004 zijn de energie maatschappijen geliberaliseerd hierdoor is veel concurrentie ontstaan. Vele verschillende bedrijven met ieder een ander aanbod door deze energie maatschappijen te vergelijken valt dus veel te besparen.

Kost het niet extra om over te stappen?

Waarschijnlijk heeft u nu nog een contract lopen bij u huidige energie maatschappij. Gelukkig kunt u het contract opzeggen wanneer u wilt alleen zult u wel een vergoeding moeten betalen tenzij het contract voor onbepaalde tijd is.

Het overstappen van maatschappij duurt 3 tot 5 weken dit hangt van de maatschappij af en de nieuwe leverancier zegt het huidige contract voor u op. Ook de transport kosten hoeft u niet te betalen deze worden betaald door de netwerkbeheerders. De energie meter hoeft ook niet veranderd te worden dus dit zal ook geen extra kosten opleveren.

Hoeveel kost de opzegvergoeding?

Bij een contract dat stilzwijgend verlengt word mag de maatschappij een opzegvergoeding vragen. De maximale vergoeding die gevraagd mag worden bij een stilzwijgend contract met een afloop termijn van 1.5 jaar is maximaal 50 euro, 1.5 tot 2 jaar maximaal 75 euro, 2 tot 2.5 jaar maximaal 100euro en langer dan 2.5 jaar maximaal 125 euro. Bij een doorlopend contract zal er geen opzegvergoeding gevraagd worden. Maar door slim energie vergelijken bespaart u veel meer dan deze kosten.

Energie vergelijken

 Door het grote aanbod van energie maatschappijen is het onoverzichtelijk geworden welke nou de goedkoopste is. Om het overzichtelijk te maken zijn er bedrijven die de energie prijs vergelijken. Bekijk http://www.energievergelijken.info/ voor de beste energie prijs vergelijker zo bespaar je met een kleine moeite een hoop geld.

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*