‘Veilig daten’ met anonieme berichtendienst

Antwerpen, 20 juli, Er is een toename in het gebruik van internet, betaalde datingsites, en of (dure) datingbureaus om de juiste partner te vinden. Maar is je persoonlijke informatie wel veilig? Dit moet een van je hoogste prioriteiten zijn.

In antwoord op deze belangrijke vraag is er een telefoondienst ontworpen die internetgebruikers in staat stelt volledig anoniem te blijven bij het leggen van eerste contacten en het adverteren op internet. Deze dienst heet berichtenbox en gebruikers kunnen een anonieme voicemailbox aanmaken om deze te gebruiken in advertentie uitingen en bij het leggen van nieuwe contacten op internet.

“Met gebruikmaking van de berichtenbox wordt daten op internet een stuk veiliger” aldus een woordvoerder.Gebruikmaking van de dienst kost 1 euro per minuut en daar staat anonimiteit tegenover. De toekomst zal uitwijzen of men bereid is te betalen voor dit stukje extra anonimiteit op het internet.

Voor meer informatie: http://www.berichtenbox.be

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*