GOEDKOPE BRANDWERENDE EN INBRAAKWERENDE KUNSTSTOF KOZIJNEN UIT FRIESLAND

,

De Friesche Kunststof Bouw uit friesland heeft meer dan 25 jaar ervaring in de bouw. Wij leveren en plaatsen friese kunststof kozijnen die brandwerend en inbraakwerend en voorzien zijn van het politie keurmerk. Ook zijn wij dealer van SANCO veiligeheid, kogelwerend, brandwerend isolerend HR +++ glas. Kunststof VELUX dakramen, verwarmend glas. Wij plaatsen onze onderhoudsvrije kunststof serre in 1 dag! Deze is voorzien van vloer en wand afwerking, eventuele verwarming in inbouw verlichting zodat u direkt kunt genieten van uw extra verblijfsruimte. Op www.frieschekunststofbouw.nl treft u ons volledige product gamma aan. Wij leveren en plaatsen de goedkoopste kunststof deuren van Friesland, Drenthe, Groningen, Overijsel, Zeeland, Brabant, Noord Holland, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Twente maar ook op Ameland, Terschelling, Vlieland en Schiermonnickoog. Mail ons naar info@frieschekunststofbouw.nl voor uw prijsopgave van goedkope kunststof kozijnen, goedkope kunststof deuren, goedkope kunststof dakkapellen

inbraak en brand werende kunststof ramen

kunststof terras deuren en goedkope kunststof overkappingen voor boot en caravan.

De Friesche Kunststof Bouw, uw vertrouwde adres in Kunststof kozijnen. U kunt ons vinden in St. Annaparochie waar onze productlokatie en showroom te bereiken is. De showroom is ook op afspraak geopend buiten kantoor uren.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*