Nieuw dance talent Tim Overdijk brengt debuut releases uit

, ,

Tim Overdijk (32) is de artiest achter de debuut release  “to be Gold”, welke verschijnt op het eigen label Compresmode en vanaf 1 juli te koop is op Beatport. 6 jaar geleden besloot de Limburgse house DJ zich meer te gaan focussen op het produceren van elektronische dance muziek, een logische stap in zijn inmiddels 17-jarige carrière.

Na een periode van samenwerking met techno producer Tim Deetakt als live act Kern Tegra, richtte de Limburgse DJ’s/producers samen met de huidige DJ Cor van Rijn (eigenaar studio’s) het dance label Compresmode op en werd in het voormalige gebouw van Streetcycles Brunssum geïnvesteerd in de bouw van een heuse studio met top werkmateriaal. De samenwerking tussen de drie gooide zijn vruchten af. Tim produceerde in 6 jaar menig compilatie onder welke beste tracks nu worden uitgebracht in samenwerking met Intergroove Media Gmbh.

 Met zijn releases “To be gold”, “Meanwhile somewhere else” and “The bassic” wordt de spits afgebeten van een zomer lang releases uit Tim s eerste techhouse en deephouse repertoires.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*