Inwijding keuken met buurtfeest

De inwijding van de nieuwe keuken van een restaurant, waar mensen naar gelang van hun inkomen kunnen lunchen of dineren, was een reden om een wijkfeest te organiseren. Tijdens het buurtfeest was er voor voldoende eten en muziek gezorgd. Maandagavond werd de keuken door de wethouder officieel in gebruik genomen. Voor de grootse opening met barbecue kregen buurtbewoners van te voren een uitnodiging opgestuurd. Honderden buurtbewoners hadden zich vervolgens aangemeld voor de barbecue.

Vorig jaar ging dit bijzondere restaurant reeds van start in enkele steden, waaronder Maastricht. Volgens de manager van het restaurant slaat de formule goed aan. Inmiddels hebben ze tientallen vestigingen en keukens in heel Nederland. Het doel van dit idee is om buurtbewoners dichter bij elkaar te brengen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*