Leerlingen nemen afscheid van schoolbord

De leerlingen van de groep drie van een basisschool namen met grote letters afscheid van hun schoolbord. Op het schrijfbord van hun lokaal schreven de leerlingen met enorme letters hun namen en zinnen zoals, dag krijt en dag schoolbord. Op deze basisschool nam men afscheid van het traditionele schoolbord dat we al zolang kennen.

Na de zomervakantie, met de aanvang van het nieuwe schooljaar hebben alle groepen van de basisschool, ook de kleutergroep een groot digitaal schoolbord, dat in verbinding staat met de computer. Tegenwoordig worden op bijna alle basisscholen activiteiten en lessen visueel ondersteund, wat leidt tot beter onderwijs. Het in gebruik nemen van een digitaal schoolbord is een groot moment voor zowel de scholieren als het personeel, dit komt een ieder ten goede.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*