Mangelot.nl helpt consument aan goedkopere domeinregistratie en webhosting !.

, , , ,

Scherpe prijzen
Mangelot.nl onderscheidt zich door in te springen op de enorme vraag naar goedkopere diensten (mét behoud van kwaliteit en service) op het gebied van domeinregistratie, en Linux hosting. Zo kan men al een domeinnaam registreren voor Euro 5,00 per jaar en voor minder dan 1 Euro per maand een hosting abonnement afnemen.

Explosieve start
Dat deze insteek de juiste is geweest, blijkt uit de meer dan 500 extra bezoekers die er binnen de eerste dag na het aanpassen van onze prijzen op onze website langskwamen. Marco Tidu, CEO van Mangelot.nl: “Dat de website zou aanslaan hadden we stiekem al wel verwacht, maar dat de vraag naar goedkope hosting zo explosief zou zijn? Nee, dat overtrof al onze verwachtingen!”.
“De lage prijsstelling kunnen wij hanteren omdat wij onze diensten grootschalig zelf automatiseren. Daarnaast hebben wij het systeembeheer van de servers volledig in eigen huis, Wij hebben geen duur kantoorpand, geen telefonisch support met dure 0900 nummers, we werken gratis doormiddel van een ticketsysteem op onze website, Zo hebben zeer snel alle actuele gegevens van elke klant en bijbehorende wensen/afspraken in ons systeem staan, waardoor wij sneller in kunnen springen op de wensen van de klant en adequaat kunnen reageren in het geval van calamiteiten.
Ons netwerk kent al meer dan 5 jaar een uptime van 99%, en heeft de beschikking over meerdere Virtualisatie servers welke zeer snel en makkelijk in uit te breiden zijn (upscaling) met extra geheugen of processor kracht, in geval van een langzamere server (overbelasting) geven we binnen enkele seconden meerdere systeem bronnen vrij, om zo de server weer sneller te krijgen, in het uiterste geval of bij calamiteiten is het datacentrum al binnen 15 minuten te bereiken.
Mangelot.nl maakt gebruik van het datacenter in Enschede welke beschikt over diverse (redundante) netwerkverbindingen binnen Europa”. Tevens is de gehele stroomvoorziening (redunant) uitgevoerd met noodstroom accu’s en een diesel aggregaat.
Kortom u krijgt professionele hosting voor een lage prijs !

Kijk voor meer informatie op: www.mangelot.nl – de specialist in webhosting en domeinnaam registraties