MASSAGEvakBEURS 2e editie 2012!

MASSAGEvakBEURS!

Bewezen succes 2011 krijgt vervolg op 30 en 31 maart 2012!

De MASSAGEvakBEURS, gehouden begin april 2011 in Brandboxx Almere, was voor een eerste editie geslaagd. Beide organisatoren, Katja Werlich en Anouk Schwieters van SOONER Events, mogen met ruim 50 exposanten, 1100 bezoekers en 24 workshops en ongeveer 450 workshopbezoekers met recht tevreden zijn. Met veel enthousiasme worden nu de voorbereidingen getroffen voor de tweede editie…

Locatie; ‘fris’, ‘appeltjesgroen’, ‘bijzondere industriële omgeving’, ‘sfeervolle stands’, ‘ruime opzet’, ‘gemakkelijk bereikbaar’, ‘gratis en voldoende parkeergelegenheid’, ‘prettige organisatie’ waren kreten die twee dagen lang te horen waren. Vanwege de vele voordelen is er bewust gekozen voor deze niet-reguliere beurslocatie. De prijs voor de exposant en bezoeker kan zodoende laag gehouden worden. Dat deze locatie voor het zuiden en noorden niet geheel centraal gelegen is moet men dan maar voor lief nemen!

Exposanten; in eerste instantie voorzichtig; huiverig omdat het de eerste keer was; bang omdat er al een MassageDagen bestaat; sceptisch over de locatie, waren veelal blij verrast. De meerderheid is voornemens volgend jaar, met eenzelfde opzet, weer mee te doen. Ook is een groot aantal potentiële exposanten komen kijken hoe masseurs, leveranciers en opleidingscentra de gelegenheid aangrepen zich aan de massagebranche te presenteren. Dit gebeurde deels in de unieke en sfeervolle stands en deels middels workshops en lezingen. Bovendien waren er genoeg mogelijkheden om te netwerken en waardevolle contacten te leggen.

Iedere professionele bezoeker; mocht gratis deelnemen aan twee workshops die gretig aftrek vonden. Uit de evaluaties kwam naar voren dat men meer had willen oefenen….Maar ja, het waren kennismakingsworkshops… Nagenoeg alle workshopdocenten waren ook aanwezig met een stand op de beursvloer. Men had dus alle mogelijkheid om informatie in te winnen. Maar er was meer dan massage alleen: op enerverende wijze ondernemers enthousiasmeren met workshops: “Hoe maak ik nieuwe klanten en meer omzet?”. Online afsprakensysteem en uitleg waarom we zakelijk niet om internet heen kunnen! Informatie over ontwerpt logo’s, huisstijlen, folders en websites én software speciaal voor therapeuten. Wek vertrouwen bij klanten en zorg voor een professionele uitstraling van je praktijk! De bezoekers waren tevreden gestemd, er was genoeg te doen, te zien, te ervaren en te koop.

Drie goede doelen; werden door SOONER Events gesteund:
Stichting Bodhisattva zet zich in voor kinderen in nood in Boeddhistisch georiënteerde landen.
De Wellbeing Foundation werkt aan een Thermen speciaal voor vrouwen met een verhaal.
De Charity van de IFA ondersteunt goede doelen projecten.
Alle drie gaven ze hun netto opbrengsten, die verkregen werden uit werkzaamheden op de beurs ten goede aan projecten.

Krachtige opzet; De organisatie verwacht dat nog een flink aantal nieuwe bedrijven zal aanhaken. De opzet van de MASSAGEvakBEURS 2012 wijzigt iets ten opzichte van dit jaar. Breder gericht en nog professioneler… Alle ingrediënten zijn aanwezig om het succes van 2011 voort te zetten. De tweede editie vindt plaats op 30 en 31 maart 2012.

Voor meer info over deelname aan de beurs als exposant of bezoeker en over de mogelijkheid voor het houden van een workshop of lezing, verwijzen wij graag naar onze site www.massagevakbeurs.nl Wilt u een artikel op uw site en of in uw tijdschrift /krant dan kunt u contact met ons opnemen.

Noot voor de redactie:
Voor verdere informatie kunt u terecht bij SOONER Events:
Langewijk 364, 7701 AR Dedemsvaart
tel: 0031 (0) 38-7600088 fax 0031 (0) 38-7600098
mob. Katja + 06 15 01 37 15 mob. Anouk + 06 40 70 75 25
mail info@sooner.nl site www.sooner.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*