Nieuw webwinkel concept

Nieuw webwinkel concept
Persbericht
Berghem 25-07-2011

Deze week opende een compleet nieuw webwinkel concept haar deuren: Pretparkenwinkel.nl
Op www.pretparkenwinkel.nl is het mogelijk om gethematiseerde producten en zelfs toegangskaartjes van pretparken te kopen. Ook is er informatie van de pretparken te vinden. Zo kun je er onder andere artikelen en informatie vinden van de Efteling, Plopsaland en Disneyland.

Pretparkenwinkel heeft naast de verkoop van artikelen en tickets ook nog een ondersteunende site opgezet voor alle klanten. Op www.pretparkenblog.nl kan iedereen zich registreren om de laatste nieuwtjes op pretpark gebied te bekijken, ook is er een forum waarin je mee kan praten over alle pretparken.

Pretparkenwinkel is ontstaan doordat Mark Delissen en Patrick Heijmans deze manier van winkelen nog niet zijn tegen gekomen op het internet. Beide personen zijn ook al verantwoordelijk voor webwinkels LupuX (www.lupux.nl) en Re-played.com (www.re-played.com). Beide webshops hebben een make-over gekregen zodat de in totaal 3 webshops binnen één huisstijl passen.

Bij de 3 bovengenoemde webshops kan je betalen via diverse methoden, namelijk: Credit Card, iDeal, Paypal en overmaken. Door het Q shops keurmerk voldoen de webwinkels aan alle eisen van het hedendaagse online shoppen. Laat u verrassen en neem een kijkje.

__________________________________________________________________________________________________
Noot voor de redactie:
Voor meer informatie, logo’s en afbeeldingen kunt u contact opnemen met:

Patrick Heijmans
tel: 084-0033087
mail: info@pretparkenwinkel.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*