Compressor onderdelen en schaafmachine gestolen

Machineverhuurders en boeren zijn de laatste tijd steeds vaker het mikpunt van dieven. Dieven rijden met minibusjes of aanhanger langs boerderijen en opslagplaatsen en stelen machines zoals een schaafmachine, boorhamer, schrobmachine en compressor onderdelen.

Gestolen machines en onderdelen worden dezelfde nacht nog over de grens getransporteerd. Er zijn reeds gevallen bekend waarbij machines van boeren in het buitenland zijn getraceerd. Het heeft wel maanden geduurd voordat de machine weer bij de rechtmatige eigenaar terecht was, daarnaast lopen de kosten ook flink op.

Vooral bij boeren uit bepaalde streken, rijden dieven overdag langs om schuren te observeren die open staan. Op het moment dat de boeren op het land aan het werk zijn, maken de dieven gebruik van de mogelijkheid.

Het is zeer belangrijk om ervoor te zorgen dat schuren en opslagplaatsen goed achter slot en grendel staan.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*