Nieuwe service: bestel vanaf nu een lekkere, luxe picknick bij Picnic Company in Amsterdam

, , , ,

Persbericht

Amsterdam, 21/07/2011

Nieuwe service: bestel vanaf nu een lekkere, luxe picknick bij Picnic Company in Amsterdam

Urenlang luieren met lekkere hapjes, op een kleed in het park of dobberend in je bootje. Picknicken is gezellig, lekker en romantisch. Hoewel, bij het voorbereiden schiet je al in de stress! Wat ga je maken? Wat neem je verder allemaal mee? Hoe verpak je alles? Hoe blijft alles fris en koel? Dan is de Picnic Company een uitkomst! Vanaf deze zomer kan iedereen een lekkere, luxe picknick met alles er op en er aan bestellen bij de Picnic Company in Amsterdam. De picknicks kunnen opgehaald worden vanaf een woonboot aan een Amsterdamse gracht, vlakbij de Amstel en worden op verzoek bezorgd.

De Picnic Company serveert geen simpel broodje met een salade, maar een uitgebreid menu geserveerd als een luxe picknick, vanaf 15 per persoon. Alle gerechten zijn huisgemaakt en worden samengesteld uit producten van de beste kwaliteit. Er is een keuze uit vijf verschillende menu’s: High Tea, Tapas, Provenaals, Last-Minute Borrel-op-de-Boot en I♥Amsterdam. Er is een verrassend assortiment van verfrissende drankjes (bijvoorbeeld de favoriete cava van Salvador Dali, pure vruchtensapppen, verse smoothies en biologische frisdrank uit Engeland). De picknicks worden verpakt in eco-vriendelijke materialen en zijn voorzien van alle benodigdheden: van borden en bestek, tot tandenstokers en pepermuntjes.

De picknick kan verpakt worden in een authentieke, Britse picknickmand, die op verzoek aangekleed kan worden aan de hand van een thema: verjaardag, trouwdag, geslaagd zijn voor het eindexamen. De picknick kan ook volledig verzorgd worden op een locatie naar keuze en is ideaal voor groepen, zoals een kinderpartijtje, feest in het park of achtertuin of een bedrijfsuitje. De Picnic Company heeft ook goede tips voor mooie picknick-plekken in Amsterdam en omstreken en staat open voor alle speciale wensen.

De picknicks kunnen (het liefst 24 uur van tevoren) besteld worden via de website: www.picniccompany.nl. Last-minute bestellingen zijn ook mogelijk op basis van beschikbaarheid.  Bel dan de Picnic Company op: 06-24239009.

EINDE PERSBERICHT

Foto’s op hoge resolutie zijn te vinden op: www.picniccompany.nl/pers

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Picnic Company – Esther Eustace

Nieuwe Prinsengracht 86G, 1018VV Amsterdam
Tel:           06-24239009

Email:      info@picniccompany.nl

Website:  www.picniccompany.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*