BlackBerry meest populaire smartphone bij jongeren

De BlackBerry is al maanden de meest populaire smartphone onder Nederlandse jongeren. Dit meld de website AbonnementBlackBerry.nl naar aanleiding van een onderzoek onder vijfhonderd bezoekers. iPhones, HTC’s en Nokia’s doen teniet onder de smartphone van Canadese makelarij. Tenminsten; bij de jongeren.

7 op de 10 bezoekers op het vergelijkingsportaal zijn jonger dan 21 jaar. Hoewel ontwikkeld als een zakelijk toestel is slechts 8 procent van de bezoekers op zoek naar een telefoon voor zakelijk gebruik.

De grootste reden voor het kopen van een BlackBerry is voor de jongeren het Pingen. Het versturen van korte berichtjes onder andere BlackBerry gebruikers.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*