Paarse vloer lak in nieuwe bioscoop

, ,

Na maandenlange bouwwerkzaamheden, vloer schuren, lakken en inrichten, werd afgelopen maandag de hypermoderne bioscoop in Haarlem feestelijk geopend. De bioscoop staat nog geen tien minuten lopen verwijderd van het station en is maar liefst 8 zalen groot met meer dan 1500 zitplaatsen en digitale schermen. Tijdens de opening was de burgemeester ook aanwezig, er waren optredens van Alain Clark en oud idol Dewi. De directeur van de bioscoop liet weten zeer trots te zijn met deze nieuwe aanwinst.

Haarlem ziet met de mooiste bioscoop van Nederland een langverwachte wens in vervulling gaan. Alle bioscoopzalen zien er perfect uit, volgens de huisstijl. De vloeren zijn voorzien van paarse vloer lakken, de lounge vloer lak is groen en de zelfbediening is oranje. Opmerkelijk is dat de roltrappen in tegenstelling tot andere bioscopen niet omhoog gaan, maar juist omlaag. Een ieder is van harte welkom in de mooiste bioscoop van Nederland.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*