Prepaid bellen nog altijd populair in Nederland

Hoewel prepaid bellen een niet al te populair imago heeft ziet PrepaidMobiel.nl een stijging in het aantal gebruikers dat opzoek is naar een goedkoop prepaid kaartje. Dit baseert de vergelijker op haar gebruikerstatistieken.

In het tweede kwartaal van 2011 heeft de website een bezoekerstoenamen van 31,93% procent gezien t.o.v. het jaar daarvoor. De website stelt dat ook; “Prepaid is nog niet voorbij.”

Hoewel dit zeker niet een van de goedkoopste belvormen is, blijft prepaid bellen populair onder vooral ouders die het belgedrag van hun kinderen in de gaten willen houden. Ook is de belvorm een populaire keuze als backup. Echter zal prepaid de populariteit van vroeger niet meer behalen, een backup/festifoon met een prepaid simkaart blijft handig.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*