Superdry hoodies: een elegante retrostijl

, ,

Hoodies winnen steevast aan populariteit, maar waar vind je de allertofste exemplaren? Superdry maakte een ware retroklassieker van een eenvoudig sweatshirt met kap.

De zomer komt eraan, maar wees ook nu op je hoede voor het weer. Bij regenachtig of zonnig weer zit je goed met een hoodie, die trouwens mooi past bij élke garderobe. De Superdry hoodies zijn er met allerlei vintage designs, voor alle weersomstandigheden.

De 023rd JPN ritshoodie is bijvoorbeeld ideaal voor dagen waarop de zon er niet echt door komt, en staat mooi op elke outfit, of je hem nu open laat of dicht ritst. Heb je liever iets lichters? Dan is de Tokyo jets hoodie iets voor jou: een knap Japans design, een weggewerkte zak op de buik en een scherpe snit voor die elegante look.

Op warmere dagen is een lichte Turnpike hoodie een welkome verfrissing, met een erg subtiele kap en zachte stof voor een zorgeloze look onder de felle zon. Uiteraard blijft de Houthakkershoodie dé retrotopper. Met de klassieke houthakkersstijl en afneembare kap zit je elke dag goed: beschermd tegen de zon én stijlvol. Laat die zon maar komen!

Je vindt al deze Superdry hoodies en zo veel meer op de Superdry website. En bestellingen via internet worden bovendien gratis geleverd in het VK, Europa en Noord-Amerika. Neem dus zeker vandaag nog een kijkje op www.superdry.be/be-nl/!

Over Superdry

Superdry is een Brits kledingmerk dat zich onderscheidt met tot in de details afgewerkte kwaliteitskleding, en handelt zowel in het VK als internationaal. Superdry is opgericht in 1985. Hun kleding is geïnspireerd op Japanse en vintage Amerikaanse stijlen, en gaat prat op haar vele fans wereldwijd.

Verspreid door WebCertain namens Superdry.

Neem voor persinformatie contact op met:

Giovanni Bonanno, Account Manager

WebCertain

Telefoon: +44 1904 780 030

E-mail: gbsuperdry@gmail.com

Adres: Blackthorn House, Northminster Business Park, York, YO26 6QW

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*