Uniek Crowdfunding Project Hilarische instructievideo voor trainers

,

Eergisteren ontdekte ik dit unieke crowdfunding project van cabaretier Johan Stevens. En omdat we er zo snel bij zijn hebben jullie nu nog de kans om in te stappen, je kan hieronder lezen hoe ik met Johan in gesprek kwam en waarom ik denk dat dit een geweldig project is om in te stappen.

Hoe begint dit verhaal? Twee dagen geleden was ik op de borrel van de Deloitte Fast 50. En tussen alle maatpakken stond daar een jongensachtige jongen met een hoedje. Een hoedje met bloemen. Dat moest mijn afspraak zijn, deze zonnige middag in het Beursgebouw aan de Damrak. Johan Stevens (1975) is ook een van de experts op YEON en zo heb ik hem enige tijd geleden ontdekt. Een jongen met een frisse blik, kritisch en een aansprekende ondernemerszin. En, de reden voor de date: Johan is op dit moment bezig met een nieuw project, een DVD-Box “Hilarische instructievideo’s” voor trainers en hun trainees. En om dit project snel te kunnen lanceren heeft hij besloten de financiering via crowdfunding te starten en de deelnemers te belonen met 100% rendement.

Zijn filmpjes zijn erg grappig, en humor maakt in deze video’s natuurlijk dat je bepaalde “communicatie” onderwerpen gemakkelijker onder de aandacht brengt tijdens een training of workshop. Ik dacht: die filmpjes zijn zo opvallend anders, die verdienen een groter podium. En het crowdfunden sprak me direct aan. “Ik ben de eerste investeerder” riep ik direct.

Dit vonden andere trainers van de vorige filmpjes:

  • ‘Ik heb me kapot gelachen’ Patrick Odenzaal, bestuurslid Ned. Ver. Transactionele Analyse
  • ‘Fantastisch. Dit smaakt naar meer’ Wim Vrolijk, Directeur Improvementprofs.
  • ‘Heerlijk filmpje (…) houd er van afwisseling concrete informatie en lichtvoetige humor’ Helmie Willems, Trainer
  • ‘Wat een mooi filmpje heb je geplaatst.’ Brigitte de Keijzer
Stap jij ook nu in? Ga direct naar: http://www.johanstevens.nl/dvd/

Tessa Smits – Oprichter Yeon Kennisnetwerk

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*