Vet verbranden in enkele minuten

Een fitnessorganisatie is nog opzoek naar vijftig personen die willen afslanken en in top conditie willen komen. Naar verluidt hebben bekende Nederlanders ook positieve resultaten behaald hiermee. Een gecertificeerde persoonlijke trainer traint en helpt belangstellenden in twee keer vier minuten enkele malen per week vet verbranden.

Het resultaat is verbluffend, bij ongetrainde sporters neemt de conditie met meer dan zeventig procent toe en het percentage aan vet neemt met meer dan drie procent af, in zeer korte periode. Een speciale coach begeleidt het geheel intensief van begin tot eind. Zaken zoals techniek en de houding worden heel nauwkeurig in de gaten gehouden. Alle trainingen waaraan deelnemers participeren worden geëvalueerd en de kracht wordt gemeten met een hartslagmeter. Mensen die willen participeren in augustus of geïnteresseerden kunnen verblijvend een informatiegesprek aanvragen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*