Bedrijfsuitje met ongelukkige afloop

Het ging goed fout met een Ferrari tijdens een bedrijfsuitje. De snelle auto reed in een grote vaart tegen enkele bomen die langs de weg stonden. Met de twee inzittenden liep het niet goed af.

In de praktijk blijkt dat een bedrijfsuitje met als activiteit in een supersnelle sportwagen stappen, kan leiden tot levensgevaarlijk situaties. In minder dan twee weekjes verongelukten drie sportwagens, doordat de bestuurders geen ervaring hadden met het besturen van snelle sportwagens.

Een vrouw met de instructeur naast haar in de sportauto, verloor controle over het stuur tijdens een inhaalactie. De auto botste tegen enkele bomen en kwam stil te staan tegen een andere boom. Zowel de vrouw als de instructeur kwamen om het leven. Ongevallen met dodelijk afloop zijn uitzonderlijk tijdens bedrijfsuitjes.

Het is soms verstandig om te kiezen voor bedrijfsuitjes die niet zo gevaarlijk of riskant zijn. Een roofvogel workshop, cursus met roofvogels of een roofvogeldemonstratie zijn zeer geschikt als bedrijfsuitje of teambuilding activiteiten.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*