Zeilen op de Waddenzee populair als personeelsuitje

Zeilen op de Waddenzee wordt steeds vaker als optie uitgekozen bij het organiseren van een personeelsuitje. Bedrijven wil hun personeel weer graag belonen met een verrassend en origineel personeelsuitje. Dit stelt klipperverhuurbedrijf Wadcharter.nl uit Harlingen. Bedrijven – maar ook het personeel – willen graag een ontspannen personeelsuitje met een actief tintje. Een zeiltocht op de Waddenzee biedt ontspanning, meehelpen aan boord zorgt voor een unieke teambuilding. Daarnaast biedt de Waddenzee tal van mogelijkheden om een personeelsuitje een ludieke invulling te geven. Droogvallen, wadlopen en eilandbezoek behoren tot de mogelijkheden. Ook avondzeilen is een spectaculair onderdeel. Wadcharter.nl verhuurt 2 zeilklippers. Vanuit Harlingen bent u al in 5 minuten op de Waddenzee.

Zeilen op de Waddenzee biedt verrassende opties voor een origineel personeelsuitje

“Het is iedere keer weer mooi om te zien hoe de mensen genieten aan boord van onze traditionele zeilklippers”, vertelt schipper Thomas Terpstra van Wadcharter.nl. “Zodra de zeilen zijn gehesen en de Waddenzee voor ons ligt zie je de mensen ontspannen. Zeker als ik hun wat vertel over de historie van onze traditionele zeilschepen, zeiltechnieken en de pracht van de Waddenzee. Droogvallen geldt vaak als hoogtepunt van een personeeluitje. We leggen de zeilklipper dan op een zandplaat en wachten tot het helemaal eb is. De mensen kunnen dan van boord en al lopende het Wad verkennen. Het kan trouwens ook andersom. Tijdens een personeeluitje op de Waddenzee is het wel eens voorgekomen dat een mystery guest al lopende één van onze zeilklippers aandeed en een afdeling verraste met een unieke presentatie. Zo zie je dat ook de natuur van de Waddenzee kan bijdragen aan een geslaagd personeelsuitje!”

Wadcharter.nl – ervaren schippers

De schippers van Wadcharter.nl zeilen al jarenlang op de Waddenzee en zijn bovendien gediplomeerd wadloopgids. Zij kennen de mooiste plekjes en delen ze graag met u. Wat u mag verwachten? Zeilen (ook bij avond!), droogvallen, wadlopen, eiland bezoek én heel veel ongerepte natuur! De gemoedelijke dagverblijven van de zeilschepen vormen de entourage voor gezellige avonden. Wadcharter.nl verhuurt twee klippers: De Amicitia en De Alexandra. Beide zeilschepen zijn comfortabel ingericht met respectievelijk zeven en tien tweepersoonshutten. Wenst u nog meer accommodatie? Neem ook dan gerust contact op met Wadcharter.nl. Een klipper huren in Harlingen is een ideaal startpunt voor een geslaagd en origineel personeeltuitje op de Waddenzee.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*