DataLogix en Hitachi Data Systems organiseren exclusieve “File Services” lunch and learn sessie

Utrecht, 16 augustus 2011 – DataLogix organiseert dinsdag 6 september samen met Hitachi Data Systems een lunch and learn sessie rondom het onderwerp file services. Deze interactieve sessie wordt gehost door Miki Sandorfi, Chief Strategist File and Content Services bij Hitachi Data Systems en zal plaatsvinden in Restaurant Slangevegt te Breukelen.

Steeds meer organisaties zijn op zoek naar een veilige en kosteneffectieve manier voor het opslaan, delen en repliceren van grote hoeveelheid data. De problematiek van het opslaan hiervan is niet alleen als gevolg van de datagroei, maar ook door de toenemende compliancy-eisen. Tijdens deze interactieve lunch and learn sessie van DataLogix en Hitachi Data Systems zullen nationale en internationale sprekers hun visie geven hoe om te gaan met de uitdagingen rondom data groei.

“Tijdens de File Services lunch and learn sessie zullen wij samen met Hitachi Data Systems laten zien dat lange termijn data opslag geen eenvoudige zaak is en dat er veel kennis en ervaring nodig is om een betrouwbare oplossing te implementeren. Door bijvoorbeeld het gebruik van het krachtige Hitachi Content Platform of Hitachi NAS platform. Dit in combinatie met de unieke applicatie integratie voor bijvoorbeeld SharePoint, Exchange en SAP helpt ondernemingen weer grip op haar data te krijgen. Hierdoor ontstaat er meer flexibiliteit en een reductie van de kosten”, aldus Jochem Steman, directeur van DataLogix.

De kleinschalige en interactieve lunch and learn sessies van DataLogix en Hitachi Data Systems worden georganiseerd voor IT Managers, Storage Managers, Senior IT-Executives en CxO’s. De sessie zal dinsdag 6 september om 12:30 aanvangen in Restaurant Slangevegt te Breukelen. Voor de agenda en de registratie kan men op de website www.lunchandlearn.nl meer informatie vinden.

Over DataLogix
DataLogix levert innovatieve oplossingen, diensten en producten op gebied van data management en virtualisatie. Het bedrijf levert deze oplossingen aan een breed scala van klanten zoals multinationals, overheden, instellingen en aan bedrijven in het Midden en Klein Bedrijf. DataLogix heeft diverse strategische partnerships gesloten met toonaangevende storage en virtualisatie leveranciers. Hierdoor heeft DataLogix alle kennis en disciplines in huis om totaal oplossingen te realiseren, van advies en implementatie tot aan training en support. Daarnaast kan DataLogix een breed pakket van storage- en virtualisatie diensten aanbieden. Het hoofdkantoor van DataLogix is gevestigd in Utrecht.
Voor meer informatie bezoek: www.datalogix.nl/

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*