Nieuw bij Tiny Heroes, de complete Koeka collectie voor de kinderslaapkamer.

Tiny Heroes, specialist in kinderbeddengoed, heeft met groot enthousiasme de prachtige Koeka collectie aan de webwinkel toegevoegd.

De collectie van Koeka kenmerkt zich door het gebruik van diverse heerlijk zachte stoffen als badstof, teddy en tricot in de mooiste kleurencombinaties.

Tiny Heroes biedt de gehele Koeka collectie op slaapgebied van wieglaken, wiegdeken, ledikantlaken, ledikantdeken tot 1 persoons dekbedovertrek, sprei en babyslaapzak. Het beddengoed van Koeka is van zeer goede kwaliteit en afgewerkt met prachtige borduursels en mooie bandjes. De fijne en kleine details zijn kenmerkend voor Koeka en maken het Koeka beddengoed en alle accessoires een aanwinst voor iedere baby- of kinderkamer.

Het gebruik van mooie interieurkleuren als stone, aubergine en zilvergrijs maakt Koeka uniek. Met de collectie lakens en dekens zijn de mooiste combinaties te maken.
Naast de lakens en dekens ontbreken natuurlijk ook de bijpassende aankleedkussenhoezen, sierkussens, kruikenzakken, slabben en speendoekjes niet. Alle verzorgingsproducten en accessoires zijn in dezelfde stof en kleur lijnen uitgevoerd als het beddengoed. Daardoor is alles makkelijk en vooral heel leuk te combineren. De speendoekjes, slabben en spuugdoekjes zijn ook ontzettend leuk om cadeau te geven.

De Tiny Heroes webwinkel is gespecialiseerd in kwalitatief kinderbeddengoed. Zo is er in de webwinkel een grote collectie beddengoed voor wieg, ledikant, junior- en eenpersoonsbed te vinden.

Naast Koeka biedt Tiny Heroes ook een groot assortiment kwalitatief kinderbeddengoed en kinderkamerdecoratie van diverse andere merken; Cottonbaby, Taftan, Town & Country, DwellStudio, Tureluur kids, Wazzhappening en Franck & Fischer.

Leuke ideeën en combinaties van beddengoed vindt u op de Tiny Heroes website: www.tinyheroes.nl

Tiny Heroes

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*