Exposure. Het nieuwe marketing communicatie bureau met pit!

Sinds kort kent Nieuwerkerk een nieuw bedrijf genaamd Exposure. Een bureau dat vraagstukken oplost op het gebied van marketing, communicatie en weboptimalisatie. Eigenlijk omvat het alles waarop een ondernemer zich kan presenteren naar klanten, maar ook naar personeel.
De start
Achter dit bureau gaan creatieve geesten schuil die zich niet door wat economische tegenwind van de weg laten waaien. Het initiatief kwam van Werner van Laere. Werner heeft jarenlange ervaring in de marketing communicatie wereld. De ervaring heeft hij opgedaan bij o.a. het Voorlichtingsbureau Vlees (´Effe checken´ campagne) en het werk voor klanten zoals Nuon, Eneco maar ook Albert Heijn en Super de Boer.
Exposure
Exposure bestaat nu uit een ervaren marketeer, een journalist en enkele communicatie- deskundigen. Deze professionals zorgen er samen voor dat een klant zich optimaal kan presenteren. Een website, nieuwsbrief of reclame-uiting bedenken of verbeteren, in het team dat Werner om zich heen heeft verzameld, wordt iedere klus met evenveel enthousiasme opgepakt. Een website verbeteren, het maken van een logo of het bedenken van een ludieke actie. Het is voor Exposure een uitdaging! Exposure is te bereiken via info@exposuregroep.nl of 0111 76 72 99.
“Dat merk je!”
De internet site van Exposure is nu net actief op de digitale snelweg. Werner heeft de teksten van de site samen met Roos van Stuijvenberg MA, ook een vaste medewerker van Exposure, geschreven. Er zijn diverse slogans bedacht die eindigen op ‘Dat merk je’. Dit is om te laten zien dat Exposure het gewoon doet. Exposure wil zich onderscheiden door betrokkenheid, concrete doelen en praktische oplossingen voor een scherpe prijs.
Internet
De aankopen via internet nemen nog steeds met tientallen procenten toe. Als een bedrijf niet of slecht te vinden is op internet, dan kost dat onherroepelijk klanten. De concurrentie zit namelijk ook niet stil. Een potentiële klant oriënteert zich vrijwel altijd eerst online, als een website niet goed vindbaar is, wordt deze niet meegenomen in het keuzeproces.

Veel bedrijven hebben hun website niet op orde. “Het is eigenlijk net als het bouwen van een vrijstaande woning “ , zegt Werner. Als de aannemer klaar is, heb je nog geen goede toegang tot je woning. Er dient een oprit of pad te worden aangelegd. Zo is het ook met een website. Hoe mooi een website ook is, als de basis niet op orde is, dan doet een bedrijf zich te kort. Een mooie site hoeft niet een zoekmachine vriendelijke site te zijn. Een website die niet goed gevonden wordt, krijgt minder bezoekers en daardoor minder potentiële klanten. En dat is natuurlijk een gemiste kans.

We hebben er zin in! Dat merk je!

Noot voor de redactie:
Aantal woorden: 473
Indien u meer informatie wenst of meer beeldmateriaal neem dan contact op met:
Exposure.
Werner van Laere
info@exposuregroep.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*