Het Spaans in Spanje en in de wereld

Het Spaans is een van de officiële talen van 21 landen, waarvan de meeste in Latijns-Amerika liggen. Samen met het Galicisch, het Baskisch, het Catalaans, het Valenciaans, de Spaanse gebarentaal en de Catalaanse gebarentaal, is het Spaans één van de officiële talen in Spanje. Verder is het in Europa ook één van de officiële talen van de Europese Unie. Het aantal sprekers en het groot aantal landen waar het gesproken wordt, maken Spaans één van de meest internationale talen ter wereld.

Spaans leren is tegenwoordig dus een heel goede optie voor iedereen die toegang wilt krijgen tot nieuwe culturen en mensen. Inderdaad, de kennis van de Spaanse taal biedt ons de kans om onze wereld een beetje beter te leren kennen. Op professioneel vlak is de kennis van de Spaanse taal met name belangrijk om goede banen te vinden of zelfs om promotie te krijgen.

Spaans leren onder de Spaanse zon

Zou je dit jaar jouw zomervakantie graag goed willen gebruiken? Spaans leren in Augustus is zeker één van de beste manieren om Spanje en haar cultuur te ontdekken tijdens je vakantie. Je zal de taal leren, nieuwe mensen ontmoeten en jouw bestemming perfect ontdekken.

Een goede taalorganisatie zal ervoor zorgen dat je de meest aangepaste zomercursus volgt. In Spanje zijn er heel veel taalscholen die een groot aantal cursussen aanbieden voor verschillende prijzen. Soms is het dus niet gemakkelijk de meest geschikte cursus te vinden. Contact opnemen met een taalorganisatie is dus de beste optie om Spaans in Spanje te leren en een geslaagde taalervaring te beleven.

Kies jouw bestemming en leer Spaans in Spanje

Spanje heeft bovendien de perfecte bestemming voor iedereen. Barcelona, Madrid, Salamanca en Grenada zijn bijvoorbeeld enkelen van de populairste steden onder de duizenden studenten die elk jaar naar Spanje komen om deze taal te leren of hun Spaans te oefenen en te perfectioneren.

Als je deze zomer graag de rustige Spaanse Mediterrane stranden zou willen bewandelen, dan kunnen Catalonië, Valencia of de Balearen ideale bestemmingen zijn voor jou. Als je liever de prachtige Atlantische kust zou willen ontdekken, dan is Galicië jouw bestemming. Of wil je de historische steden van het centrum van Spanje ontdekken? Denk er dan niet langer over na en boek je reistickets naar Salamanca, León of Madrid.

Vergeet ten slotte niet je fototoestel mee te nemen! In Spanje zijn er heel veel monumenten en plekjes die je zeker aan je vrienden wil laten zien.

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*