Genomineerde camping voorzien van kunstgras voortuin

Consumenten konden de afgelopen periode via een evaluatieformulier een camping nomineren, de resultaten van de nominaties zijn inmiddels bekend. Bij elkaar zijn er zeven campings genomineerd. Binnenkort zullen de zeven genomineerde campings bezocht worden door een mysterieuze bezoeker. Deze zal de bedrijven nog kritischer beoordelen.

In oktober zal tijdens de kampeer- en caravanbeurs te jaarbeurs Utrecht, een winnaar bekend gemaakt worden in de vekabo stand. Bekende Nederlander Hennie Huisman, zal de winnaar aankondigen. Op vrijdag 21 oktober gaat de kampeer- en caravanbeurs van start te jaarbeurs Utrecht. Hier zult u kunstgrasland ook kunnen vinden.

De vereniging kampeer boeren is een organisatie met meer dan duizend kampeer- en logeergelegenheden. Kenmerkend aan de accommodaties zijn kwaliteit en persoonlijke aandacht. Kwalitatief goede campings zijn bijvoorbeeld voorzien van eigen elektriciteit- en wateraansluiting, kunstgras, afvoer voor vuilwater, zwembad, speeltuin etc. Kunstgras leggen ze meestal onder de voortent.

Wilt u ook kunstgras laten leggen? Ga dan naar de website: kunstgrasland.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*