Klussenier aanwezig bij De Graafschap – Ajax

Zondag 7 augustus is De Klussenier één van de sponsoren tijdens de wedstrijd ‘De Graafschap – Ajax’. Na actieve inzet van De Klussenier in het RTL programma Uitstel van Executie en Help Mijn Man Is Een Klusser maakt De Klussenier nu haar debuut in de voetbalwereld.

 

De Graafschap

De Graafschap is een voetbalvereniging actief in Doetinchem. De voetbalclub en De Klussenier hebben besloten ‘elkaar de bal toe te spelen’. In het eerste Eredivisie competitie weekend van het seizoen 2011/2012 koos De Klussenier de wedstrijd tussen de huidige landskampioen Ajax en het strijdlustige De Graafschap om de aandacht op het merk De Klussenier te vestigen d.m.v. de digitale reclameborden op de Vijverberg.

De bal is rond

Met de sponsoring van een voetbalwedstrijd De Graafschap – Ajax toont De Klussenier opnieuw haar innovatieve karakter. Sinds 2010 is De Klussenier al regelmatig ‘in de lucht’ geweest op RTL4. Sinds 1997 is De Klussenier ook letterlijk ‘in de lucht’ met haar eigen ‘Klussenier heteluchtballon’ met de registratie PH-KLS. Deze wordt ingezet voor verschillende activiteiten. In het kader van vernieuwing heeft De Klussenier besloten de competitiestart bij te wonen in Doetinchem: Geheel iets anders! De bal is rond en we zien ‘m graag rollen.

Voetbal

De Klussenier is zich er van bewust dat voetbal gevolgd wordt door heel veel liefhebbers in Nederland. Manager werving Wim Vreugdenhil: ‘De Klussenier wil meer aandacht genereren onder voetbal liefhebbers. Met oog op deze doelstelling is besloten deze sponsoring op touw te zetten. Rondom het EK in 2012 zal De Klussenier ook de nodige activiteiten ondernemen: De bal is aan het rollen!’

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*