HTC presenteert de multimedia super-smartphone: de HTC Sensation

De HTC Sensation is eind mei gelanceerd op de Nederlandse markt door HTC, een van de meest innovatieve en creatieve bedrijven op het gebied van mobiele technologie. De Sensation zal gebruikers een ongeëvenaarde ervaring bieden, met de gebruikersinterface Sense en diensten als HTC Watch. Nog nooit had een toestel zoveel snelheid, stijl en elegantie.

Volgens Peter Chou, CEO van HTC, zijn smartphones getransformeerd tot entertainmentbronnen op zakformaat en geven ze gebruikers de mogelijkheid om hun favoriete entertainment overal mee naartoe te nemen. Het nieuwe HTC Watch maakt het voor gebruikers nog eenvoudiger om de beste films en series te bekijken. Dankzij deze unieke multimedia ervaring binnen HTC Sense kunnen gebruikers genieten van de meest geavanceerde en krachtige smartphone ooit gemaakt.

De gebruikersinterface, HTC Sense

De HTC Sensation is voorzien van de meest recente versie van de HTC gebruikersinterface, HTC sense. Sense geeft gebruikers de mogelijkheid om nog meer te doen en nog meer plezier te beleven aan hun smartphone. Sense bevat een nieuwe lockscreen dat door de gebruiker kan worden aangepast. Het lockscreen kan worden gebruikt om de meest recente informatie (zoals foto’s, email, weer, aandelenkoersen) weer te geven. Het lockscreen kan tevens worden gebruikt om met één simpele beweging naar veel gebruikte functies te gaan, zoals de email-applicatie of de fotocamera. Hiermee wordt de telefoon een veel makkelijker in gebruik en kan de gebruiker sneller naar de favoriete applicaties schakelen. Sense biedt bovendien betere graphics, nieuwe widgets en levendige animaties waardoor het er geweldig uitziet.

Ook het maken van foto’s is verbeterd in de nieuwe Sense.  De 8 megapixel camera maakt niet alleen de mooiste foto’s, maar beschikt ook over een onmiddellijke fotografeerfunctie. Hiermee hoeven gebruikers zich geen zorgen meer te maken om ooit iets te missen. Opnemen in 1080p met stereogeluid is ook geen enkel probleem met de sublieme camera en de video kan vervolgens zelfs bewerkt worden op de HTC Sensation.

Geweldig ontwerp en materialen van de hoogste kwaliteit

De HTC Sensation is een telefoon die de traditie van HTC voortzet, de telefoon heeft een aluminium unibody met ronde vormen en het oppervlak van het touchscreen wordt bescherm door een speciaal vormgegeven scherm dat natuurlijk aanvoelt. De Sensation is uitgerust met een qHD-scherm dat beelden van hoge resolutie kan weergeven in breedbeeldformaat. De HTC Sensation wordt aangedreven door een krachtige 1,2 GHz dualcore Qualcomm Snapdragon processor die de mooiste graphics mogelijk maakt en zorgt voor uiterst krachtige prestaties.

HTC Watch

De HTC Sensation is speciaal ontworpen met multimedia in het achterhoofd. De multimediafuncties van het toestel zijn ongekend en ongeëvenaard. Met behulp van het 4,3”-breedbeeldscherm kunnen gebruikers in 16:9 op het volledige scherm films kijken, zoals het bedoeld is, zonder zwarte balken. De HTC Sensation is de eerste smartphone die wordt geleverd met HTC Watch, een applicatie waarmee gebruikers een hele bibliotheek vol films en series tot hun beschikking hebben. HTC Watch maakt gebruik van streaming, dus de bestanden hoeven niet eerst in het geheel gedownload te worden. Video’s kunnen worden gehuurd of aangeschaft en indien aangeschaft worden bekeken op tot vijf verschillende HTC-apparaten.

Het Smartphone Kennisplatform

Het Smartphone Kennisplatform is een onafhankelijke organisatie die informatie en reviews met betrekking tot smartphones publiceert op het internet. We beschikken over uitgebreide kennis van de verschillende smartphone platformen, zoals Android, iOS, BlackBerryOS,  Symbian en Windows Phone 7. Maar ook van de verschillende toestellen zoals de iPhone, Samsung Galaxy S2. Zo kijkt het kennisplatform ook naar verschillende aanbieders zoals deze maand de HTC sensation Phonehouse aanbieding.

Het hoofddoel van het Smartphone Kennisplatform is om heldere, duidelijke en begrijpelijke informatie online te publiceren en potentiële smartphone-kopers goed in te lichten over de mogelijkheden van smartphones en de voor- en nadelen van bepaalde smartphones.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*