Verzamelveiling vanuit Tilburg

, ,

Zaandam, 4 augustus 2011 – Er gaat een bijzondere veiling van start bij het online veilinghuis Veilingwinnaar. Het betreft een verzamelveiling met de meest uiteenlopende artikelen. Zo gaan er onder andere veertien Koi Karpers onder de hamer. Maar ook Mini racers en crossers, karts en zelfs een zwembad.

De goederen zijn afkomstig uit bedrijfsbeeindigingen en uit de stopzetting van een discotheek. Door de verschillende soorten bedrijven is de veiling heel divers. Zo is er voor ieder wat wils. Het is alleen al interessant om te volgen wat een Koi Karper of een zwembad opleverd. Meer bijzondere artikelen zijn de jukebox en basskasten, topkasten en subwoofers van AD. Echter het meest unieke item is de RVS evenementenbar. De verrijdbare bar bestaande uit 8 delen is in verschillende opstellingen te plaatsen.

Bezoekers van de website veilingwinnaar.nl kunnen zich gratis inschrijven op de site om mee te kunnen bieden. De veiling gaat op 15 augustus van start maar is al te volgen via de website van Veilingwinnaar. Op 23 augustus om 16.00 uur zijn de winnaars van de veiling bekend. De kavels kunnen 22 augustus tussen 11.00 en 13.00 uur bezichtigd worden op de locatie. Hiervoor kan contact opgenomen worden met Veilingwinnaar veilingen.

Veilingwinnaar BV veilt inboedel en restpartijen uit faillissement, reorganisatie of overtollige voorraad in opdracht van curatoren, banken en bedrijven. Wekelijks worden er nieuwe veilingen georganiseerd via www.veilingwinnaar.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*