Marcel van Es begint per 1 September bij Laww Interim.

Den Haag, 29 Augustus 2011 – Marcel van Es wordt per 1 september de nieuwe Algemene Directeur van LAWW Interim. Van Es volgt in deze functie Regine Bowles op die het bedrijf heeft verlaten om haar carrière elders voort te zetten.

Van Es (44) is afkomstig van het beursgenoteerde Intrum Justitia, waar hij als lid van de Raad van Bestuur verantwoordelijk was voor de activiteiten in de Benelux, Engeland en Ierland.

In zijn nieuwe functie is Marcel van Es verantwoordelijk voor de verdere groei van LAWW Interim. Een uitgekiende portefeuille met flexibele oplossingen op het gebied van juridische dienstverlening, compliance en risicobeheer en een kwalitatief netwerk van deskundige juristen ziet Van Es als de belangrijkste bouwstenen voor een succesvolle groeistrategie.

Over LAWW Interim (niet voor publicatie): LAWW Interim is een gespecialiseerde aanbieder van juridische diensten. Met een uitgekiende portefeuille van flexibele oplossingen, voorziet LAWW Interim in de groeiende vraag naar kwalitatieve juridische ondersteuning. LAWW Interim is werkzaam voor het bedrijfsleven,  lokale- en centrale overheden, (rechtsbijstand) verzekeraars, branche- en belangenverenigingen en vakbonden. LAWW Interim is een samenwerkingsverband van het Haagse advocatenkantoor GMW Advocaten en de financiële detacheerder 2Trust.

Voor vragen over dit persbericht kunt u contact opnemen met:

Marcel van Es 06-14659165

Email: marcel.van.es@lawwinterim.nl

Iris Redegeld 070-3115484

Email: redegeld@lawwinterim.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*