Noorwegen duur? Niet bij Seniorentours.nl!

Seniorentours.nl is een jonge, kleine en slagvaardige organisatie die voor met name doch niet uitsluitend, 55-plussers vakantiereizen organiseert. Zij doet dat zowel in vastgestelde reizen als in samen met u te ontwikkelen reizen. Zo kunnen wij ook uw ouderenorganisatie, bridgeclub etc. van dienst zijn. Tot op heden organiseerde zij kleine groepsreizen naar de provincie Hedmark in Noorwegen. Met het komende winterseizoen richt zij zich nu ook op Noorwegen voor de actieve 55-plusser.

In het grootste wintersportgebied van Noorwegen, Trysilfjellet, ligt op 15 minuten afstand het Kjølen Hotell. Dit meer dan 150 jaar oude hotel is al ruim 6 jaar in Nederlandse handen. Hier wordt de Hollandse gastvrijheid gecombineerd met de Noorse cultuur. Als u overnacht in het Kjølen Hotell verblijft u niet enkel tussen Nederlanders, maar ook Noren, Zweden, Denen en een enkele Engelsman zijn hier veelvuldig te vinden. Recht voor de deur en in de directe omgeving starten de langlaufloipes. Seniorentours.nl heeft met dit hotel afspraken gemaakt om u een week heerlijk skiplezier te kunnen bieden in het eerste kwartaal van 2012.

Noorwegen heeft de naam duur te zijn maar het seniorentours.nl doorbreekt die trend! Hier verblijft u nog voor een redelijk bedrag op basis van halfpension. De reizen worden uitgevoerd als 10-daagse reis in een luxe touringcar en met op zowel de heenweg als de terugweg een overtocht met overnachting en ontbijt op een luxe cruiseschip. Uw vakantie begint dus al zodra u een voet zet in de bus…. u laat zich heerlijk vervoeren en hoeft nergens meer aan te denken.

Raadpleeg onze website: www.seniorentours.nl. Hier vindt u niet enkel de genoemde aanbieding terug, maar ook de mini-groepsreizen door de Hedmark en aantrekkelijke kortingen op de standaard kamerprijzen voor gasten met eigen vervoer. Voor meer informatie kunt u altijd een email zenden of telefoneren met het op de website genoemde telefoonnummer. U wordt altijd in het Nederlands te woord gestaan.

Last but not least: Ook in de zomer vormt dit het Kjølen Hotell een prima uitvalsbasis om plaatsen als Hamar, Elverum, Lillehammer en Røros te bezoeken. Zij liggen allen op excursieafstand. Het hotel zelf ligt temidden van meren, bossen en in het laaggebergte. Bij de receptie verstrekt men u graag tips over alle overige activiteiten in de directe omgeving, zoals raften kanoën, eland- of beversafari, etc. Sneeuwscooteren en hondesledetochten vormen in de winter ondermeer activiteiten naast skiën en langlaufen. Dit hotel is op alle momenten van het jaar, ook via Seniorentours.nl te boeken.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*