Online en offline imago nieuwe stijl in 1 dag.

, , , ,

Amsterdam – 3 augustus, Lorenzo Homoet (image professional) van imagebycolours en Tom Spoor (Online marketing specialist)van online marketing business organiseren eind september de dagtraining online- en offline imago nieuwe stijl.

Deze dagtraining biedt een kijkje in de wondere wereld van on- en offline imago. Er zijn talloze voorbeelden waaruit blijkt dat je imago je helpt bij het opbouwen van je business maar ook echt kan afbreken. Wij laten in een dag zien hoe je meer uit je on- en offline business haalt door theorie en praktijk te combineren.

Image by Colours is het bureau waar een imago advies veel verder gaat dan kleur, kleding en stijl alleen. Door praktische voorbeelden en nieuwe technieken op maat aan te bieden bemerk je na iedere consult dat je met een andere bril naar je imago kijkt. Lorenzo Homoet is bestuurslid PR van de Bedrijfsvereniging van Imageprofessionals in Nederland en België.

Online Marketing Business Het Social Media Adviesbureau, wij adviseren klanten die meer business willen genereren of naamsbekendheid willen opbouwen door gebruik te maken van Social Media zoals Twitter, Linkedin, blog, Facebook en Foursquare. We bouwen graag samen met de klant aan een online marketingstrategie, waar social media een belangrijk onderdeel van is. Uiteraard zetten we de strategie niet alleen op papier, maar voeren deze ook voor u uit! Online Marketing Business heeft dit voor diverse klanten succesvol gedaan, waaronder de overheid, de detailhandel, horeca, evenementen business en netwerkorganisaties.

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie over het onderwerp on- en offline imago kunt u contact opnemen met Tom Spoor van Online Marketing Business, telefonisch bereikbaar op 06-24235399 of per mail via info@onlinemarketingbusiness.nl. Op http://www.onlinemarketingbusiness.nl/dagtraining-on-en-offline-imago-nieuwe-stijl kun je je aanmelden voor deze nieuwe dagtraining.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*