Uw eigen bedrukte Prodir pen ontwerpen op www.premiumgids.nl

, , ,
Prodir is al jaren lang het toonaangevende merk op het gebied van promotionele schrijfpennen. Deze Zwitserse kwaliteitspen kunt u geheel naar eigen wens ontwerpen. 5.000 meter schrijfgemak en het Italiaanse design zijn een garantie voor uw optimale communicatie.
Het assortiment van Prodir bestaat uit 6 verschillende basisuitvoeringen, te weten: DS1, DS2, DS3, DS4, DS5 en de DS7. Elk model kan verder gepersonaliseerd worden door middel van diverse kleuren of toevoeging van aanvullende elementen zoals een metalen of gouden neus, een ring of een toevoeging van een dot in de clip.
Vanaf 2011 heeft Prodir 3 nieuwe uitvoeringen aan het assortiment toegevoegd, de DS3.1, de ES1 en tenslotte de ES1 Metal.
Voor onze volledige catalogus van de Prodir balpennen kunt u hier terecht.
De Prodir pennen zijn al verkrijgbaar vanaf 500 stuks (m.u.v. de ES1), neem contact op met Premiumgids.nl en ontvang een vrijblijvende offerte.
Een nieuwe toevoeging aan de site van Premiumgids is het zelf kunnen ontwerpen van Prodir pennen, u krijgt dan alvast een idee wat de mogelijkheden zijn om uw eigen pen samen te stellen.
Kijk op www.premiumgids.nl voor meer informatie!
Premiumgids.nl Relatiegeschenken
Banmolen 20
6049 GJ Herten
0475-537508
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*