Ook deze zomer hoge kortingen op mobiele abonnementen

De mobiele markt in Nederland groeit nog steeds en bijna iedereen heeft tegenwoordig wel een mobiele telefoon of een smartphone. De mobiele providers proberen vaak klanten te lokken met goede aanbiedingen of door telefoons met korting of zelfs gratis weg te geven bij bepaalde abonnementen. De zomer is traditioneel een seizoen waarin veel aanbieders met mooie aanbiedingen komen. Deze zomer is geen uitzondering en daarom hebben we naar de zomeraanbiedingen van een aantal grote providers gekeken.

Zomeraanbiedingen

T-Mobile

Een van de grootste bedrijven op de Nederlandse markt voor mobiele telefonie is T-Mobile. T-Mobile is een van de drie aanbieders die een eigen netwerk heeft en regelmatig met goede deals komt. Ook deze zomer heeft T-Mobile potentiële klanten weer een erg mooi aanbod gedaan. T-Mobile heeft alle klanten die een 2-jarig i-Abonnement hebben afgesloten de hele zomer een gratis abonnement aangeboden. Klanten beginnen pas met betalen na 21 september. Dit betekent dus dat klanten die voor 21 mei een abonnement hebben afgesloten 5 maanden gratis abonnement krijgen. Klanten die voor 21 juni een contract hebben afgesloten krijgen 4 maanden gratis abonnement en klanten die voor 4 juli een contract hebben afgesloten krijgen 3 maanden gratis abonnement.

Vodafone

Vodafone is een andere grote speler op de Nederlandse markt. Vodafone heeft ook haar eigen netwerk en ook Vodafone geeft deze zomer grootse kortingen. Alle Bellen, Bellen+Sms en Bellen+Sms+Internet abonnementen zijn in prijs verlaagd en verschillende toestellen, zoals de BlackBerry Bold 9780 en de LG Optimus , zijn ook voordelig te krijgen. Vodafone biedt bij 2-jarige abonnementen ook 50% korting aan tijdens het eerste contractjaar.

KPN

KPN is de grootste Nederlandse mobiele provider en heeft tevens een eigen netwerk. KPN heeft deze zomer de actie 50% korting 100% KPN. Deze actie geeft alle consumenten die een 2-jarig Personal Sim abonnement afsluiten recht op 50% korting tijdens de eerste 9 maanden van het abonnement. Na de eerste 9 maanden zal de originele prijs van het abonnement moeten worden betaald. Ook KPN heeft enkele goede deals in combinatie met toestellen.

Telfort

Telfort heeft ook een vrij groot marktaandeel, hoewel Telfort kleiner is dan de eerder genoemde providers. Telfort beschikt niet over een eigen netwerk en maakt gebruik van het KPN-netwerk. Telfort staat bekend als een prijsvechter. Telfort heeft dit jaar een soortgelijke actie als KPN. Mensen met een nieuw contract krijgen de eerste 9 maanden van de looptijd 50% korting op de kosten van het abonnement en ook hier geldt dat bij het afsluiten van een 2-jarig contract grote kortingen kunnen worden verkregen op allerlei verschillende telefoons.

Het blijft een mooi seizoen

De zomer is weer begonnen en de aanbiedingen op mobiele telefoons en abonnementen zijn geweldig. Mensen die op zoek zijn naar een telefoon of hun abonnement willen verlengen kunnen dat nu doen met grote kortingen. Voor de meest recente aanbiedingen kunt u uw lokale telefoniewinkel, bijv. Phonehouse, raadplegen. Deze winkels bieden verschillende abonnementen van verschillende providers aan en zij kunnen consumenten voorzien van bruikbaar advies.

De Smartphone vergelijker

De Smartphone vergelijker probeert met een objectieve kijk telefoons, smartphones en accessoires en andere producten in de telecomsector te bekijken. De organisatie bestaat uit een aantal leden met een sterke achtergrond in de telecomindustrie en veel kennis op het gebied van telefoons, netwerken en andere gerelateerde zaken zoals een telefoon abonnement. De Smartphone vergelijker zal proberen zoveel mogelijk informatie beschikbaar te maken voor consumenten die geïnteresseerd zijn in de telecommarkt.

gsm abonnement

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*