Oorsuizen blog

Oorsuizen blog

Iemand heeft me een tijdje geleden verteld “diegene die het medicijn voor oorsuizen uitvindt is miljonair”. Ik kan je vertellen dat er op dit moment GEEN medicijn is tegen oorsuizen. Optimalegezondheid.com is een website opgericht voor mensen met verschillende aandoeningen. Onlangs heeft optimalegezondheid.com een blog opgezet speciaal gericht voor mensen die last hebben van oorsuizen. Wekelijks zullen hier nieuwe en interessante artikelen op komen staan en tips hoe je kan omgaan met deze lastige oorsuizen. Ook is er een mogelijkheid om in contact te komen met andere mensen die last hebben van oorsuizen om zo ervaringen uit te wisselen.

Oorsuizen is niet iets waar je zo maar van af komt! Natuurlijk zijn er wel mensen die “geluk” hebben en die vrij snel van de piep is de oren verlost zijn, maar het overgrote deel van de mensen moet hier mee leren leven.

Omdat oorsuizen van erg veel factoren afhankelijk is, is het moeilijk om nu juist die ene factor op te speuren die voor 80%  verantwoordelijk is voor deze aandoening. Voeding, sport, supplementen en oorsuizen door stress kunnen allemaal oorzaken zijn. Maar welke is van jouw van toepassing?

Het mag duidelijk zijn dat oorsuizen onderschat wordt en dat mensen die hier last van hebben geholpen moeten worden. Optimalegezondheid.com probeerd dit te doen door een oorsuizen blog op te zetten. Ook is er een nieuwsbrief waar al erg veel mensen lid van zijn. Zijn er nieuwe updates? Dan ben jij de eerste die dit te weten komt!

Wil je meer weten? neem dat een kijkje op de oorsuizen blog.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*