Organisatieadviesbureau ISO 9001 gecertificeerd

,

KIWA heeft opnieuw een bedrijf gecertificeerd volgens het ISO 9001 schema. Organisatieadviesbureau Wagenaarhoes Driebergen ontving het ISO 9001 certificaat uit handen van KIWA. Het ISO-certificaat is toegekend voor 3 jaar, waarbij KIWA jaarlijks een controle op de procesvoering zal uitvoeren.

Met het ISO 9001 certificaat maakt Wagenaarhoes aantoonbaar dat de interne en externe processen voldoen aan de internatiale kwaliteitseisen van ISO.

Drs. René Hooijdonk CMC, directeur van WagenaarHoes: “Ten aanzien van professionaliteit en kwaliteit leggen we bij WagenaarHoes de lat erg hoog en we vinden het erg belangrijk dat dat ook voor de markt transparant en zichtbaar is. Om die reden hebben wij al eerder ingezet op het ‘Accredited Consulting Practise’ (ACP) certificaat van de Orde van Organisatiekundigen en -adviseurs (Ooa). Het nu behaalde ISO-certificaat is een tweede onpartijdig oordeel  over -en toezicht op- onze prestaties op dit vlak.”

Kiwa is een internationaal opererend onafhankelijk bedrijf met kwaliteitscertificering als haar kernactiviteit,  dat zich bezighoudt met het verbeteren van processen, producten, medewerkers en organisaties.

Kiwa heeft ongeveer 900 hooggekwalificeerde medewerkers in meer dan dertig vestigingen in acht Europese landen en China. Dit wordt ondersteund door door certificeringstrajecten, maar ook door het aanbieden van training, inspectie, consultancy, research en technologische kennis. Kiwa is actief in vrijwel alle markten. Van de (drink)water-, energie- en gassector tot de bouw, industrie en automotive- en transportbranche, maar ook op het gebied van gezondheidszorg, onderwijs, veiligheid, duurzaamheid (maatschappelijk verantwoord ondernemen), milieu, overheid en en voedingsindustrieën.

WagenaarHoes
WagenaarHoes is een middelgroot adviesbureau dat in de publieke en zakelijke markt opereert. Al meer dan twintig jaar ondersteunen zij ondernemingen en overheidsinstellingen bij vraagstukken van Strategie, Leiderschap en Organisatieontwikkeling. Het bureau gaat daarbij uit van een geïntegreerde benadering vanuit bedrijfskundige en bestuurskundige inzichten om tot aantoonbare resultaten te komen. WagenaarHoes is door de Orde van Organisatiekundigen en -adviseurs(Ooa) erkend als Accredited Consulting Practice.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*