Payroll outsourcing

, ,

Bent u als bedrijf ook op zoek naar een oplossing om uw administratie te laten uitbesteden zodat u zich ergens, op de meer belangrijke zaken kunt richten van het bedrijf? Dan bent u bij Keystaff Interim Detachering aan het juiste adres. Het bedrijf kan werkzaamheden inzullen zoals loonstroken, jaaropgaven,  loonbelasting en jaarverslagen. Dit schilt u vele uren en dagen tijd welke u waarschijnlijk veel beter kunt gebruiken voor  uw bedrijf.

Risico´s, kosten en administratieve lasten vormen voor u mogelijk de grootste drempel om (meer) mensen in dienst te nemen. Met payrolling werft en en selecteert u uw eigen medewerkers. U bepaalt wie, wanneer, hoe vaak en tegen welk loon u een werknemer in dienst neemt, en geeft zelf dagelijks leiding. Maar u hoeft niet langer na te denken over ingewikkelde personeels- en salarisadministratie, werkgeversrisico´s en ziekteverzuim. Keystaff Interim Detachering – Payrolling Outsourcing neemt op papier uw werknemers in dienst en fungeert zo – achter de schermen – als juridisch werkgever. Zodat u zich volledig op andere zaken kunt richten.

Wilt u meer informatie over Payroll outsourcing en het bedrijf Keystaff Interim Detachering, neem dan snel een kijkje op de website en laat je informeren.

2 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*