PERSBERICHT: Ondernemer laat ondernemers meer business vinden door middel van YouTube

Geachte redactie,

hierbij het persbericht ; Ondernemer laat ondernemers meer business vinden door middel van YouTube.

Met vriendelijke groet,

Alexander van Dijl

PS – Voor foto’s en beeldmateriaal bezoek – http://www.niet-meer-werken.nl/pers

——————–

PERSBERICHT

Ondernemer laat ondernemers meer business vinden door middel van YouTube

Persbericht:  MAARSSEN, 15 augustus 2011 – Over de 50 ondernemers vonden hun weg richting Maarssen voor het “Meer business uit YouTube” event. Dit door ondernemer Alexander van Dijl georganiseerde event zorgde dat iedere bezoeker een eigen YouTube kan maken binnen 5 minuten. Aan het einde van de avond vertrok iedereen met een eigengemaakte video.

Nieuwe manieren van zichtbaar en vindbaar te zijn
Veel ondernemers steken veel geld in verouderde media en communicatiekanalen. Zeker voor kleine bedrijven is een (gratis) YouTube video een goedkope manier om verder te komen op het gebied van zichtbaarheid en vindbaarheid. Via YouTube komen bedrijven sneller op de eerste pagina van Google en hoeft er dus minder tijd te worden besteed aan, vaak dure, traditionele marketing.

Social Media tools als YouTube
De bezoekers van “Meer business uit YouTube” hebben direct tijdens de training een filmpje opgenomen. Degene die geen camera bij zich hadden, namen deze op met hun eigen mobiele telefoon. Alexander van Dijl heeft als doel ondernemers te inspireren en te helpen om Sociale Media in te zetten voor hun bedrijf. Zoals Alexander het zelf uitlegt: ‘Ik krijg via YouTube maandelijks honderden zo niet duizenden bezoekers richting mijn website.’

YouTube als onderdeel van de marketing
Tijdens deze avond leert de ondernemer niet alleen hoe hij of zij een filmpje kan opnemen. Er wordt ook uitgelegd hoe je als ondernemer meer kunnen verkopen door minder te werken. Daarnaast wordt uitgelegd waarom YouTube een essentieel onderdeel is van de marketing en hoe je dit inzet, zodat je gratis meer mensen bereikt. De eerste resultaten zijn inmiddels terug te zien op Facebook, YouTube en Twitter.

Alexander van Dijl – Ondernemer die met zijn bedrijf VraagAlex dagelijks duizenden mensen op weg helpt richting het vinden van de goedkope telefoonnumers achter het dure 0900-nummer.
Daarnaast geeft hij trainingen over Youtube en andere social media toepassingen met als doel ondernemers meer business te laten verkrijgen.
Meer informatie – www.VraagAlex.nl

———–NIET VOOR PUBLICATIE——————————————————————————-

Voor een DVD van de training, meer informatie of inhoudelijke vragen over het persbericht:

Naam: Alexander van Dijl
Email: info@vraagalex.nl
Telefoon: 06 45 430 985

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*