Samsung brengt Samsung Galaxy S2 naar Nederlandse markt

Samsung heeft onlangs de Samsung Galaxy S2 gelanceerd op de Nederlandse markt. De Samsung Galaxy S2 is de snelste en meest krachtige Samsung smartphone, die ongeëvenaarde prestaties biedt dankzij zijn dualcore processor en het geweldige AMOLED-Plus display. Het compacte, slanke en lichtgewicht ontwerp maakt de telefoon nog aantrekkelijker en gemakkelijker in gebruik.

Krachtige prestaties

De Samsung Galaxy S2 maakt gebruik van Android 2.3 Gingerbread, de meest recent versie van het Android besturingssysteem voor smartphones. De dualcore processor biedt vele aantrekkelijke voordelen zoals snel browsen, razendsnel multitasken, geweldige grafische kwaliteit en een snelle gebruikersinterface. De Galaxy S2 is bijzonder geschikt voor het spelen van spellen en het afspelen van video en je kunt zonder enige moeite tussen applicaties schakelen doordat de dualcore processor snel kan multitasken. De smartphone beschikt bovendien over een 8MP camera en camcorder die in 1080p (full HD) kan opnemen en afspelen.

Het beeld komt tot leven met het nieuwe Super AMOLED-Plus scherm

De Samsung Galaxy S2 is uitgerust met het nieuwe Super AMOLED-Plus scherm van Samsung, het meest geavanceerde mobiele display dat ooit is gemaakt. Het kleurbereik, de contrastratio en randscherpte zijn van ongeëvenaard niveau en staan garant voor uitzonderlijke kwaliteit. Super AMOLED-Plus laat afbeeldingen tot leven komen met behulp van de RealStripe-technologie en een sterk verhoogd aantal sub-pixels.

Ook zakelijk staat de Samsung Galaxy S2 sterk

De Samsung Galaxy S2 biedt ook een aantal nieuwe zakelijke mobiele oplossingen, waardoor de telefoon ook in zakelijke omgeving nog nuttiger wordt. Samsung is een partnerschap aangegaan met toonaangevende IT-bedrijven om je de beste zakelijke oplossingen te bieden voor de Samsung Galaxy S2. Er is extra aandacht besteed aan het beveiligen van gegevens en de netwerkverbinding. De Samsung Galaxy S2 biedt verbeterde diensten van Cisco voor connectiviteit en conferencen, een zeer uitgebreide implementatie van Microsoft Exchange ActiveSync en veilig beheer van apparaten op afstand met Sybase-software.

Met nog meer entertainment en nog betere interactie

Samsung heeft besloten de lancering van de Samsung Galaxy S2 te ondersteunen met de lancering van Samsung Hubs. Samsung Hubs bieden de gebruiker een enorme collectie boeken, tijdschriften, spellen, muziek en verbeterde toegang tot sociale online diensten. De Reader Hub heeft een aanbod van meer dan 2 miljoen boeken en kranten in meer dan 49 talen en 2300 populaire tijdschriften in 22 talen. De Game Hub biedt de nieuwste en leukste games en gratis demo’s. De Music Hub biedt de gebruiker keuze uit meer dan 12 miljoen verschillende tracks en de Social Hub geeft gebruikers de mogelijkheid om alle sociale diensten op één plek te beheren en gebruiken.

De Samsung Galaxy S2 biedt bovendien een eenvoudige interface die je naar wens kunt inrichten, intelligente oplossingen voor het omzetten van spraak in tekst of tekst in spraak en de mogelijkheid om tekst of spraak te vertalen naar andere talen.

De smartphone kan met behulp van WiFi een verbinding tot stand brengen met andere PC’s of printers zonder tussenkomt van toegangspunt en de telefoon kan na het tot stand brengen van de verbinding worden beheerd met behulp van de browser op de PC. De Galaxy S2 bevat ook een NFC-chip die in de toekomst bijvoorbeeld kan worden gebruikt om betalingen mee te verrichten.

De Smartphone vergelijker

De Smartphone vergelijker probeert met een objectieve kijk telefoons, smartphones en accessoires en andere producten in de telecomsector te bekijken. De organisatie bestaat uit een aantal leden met een sterke achtergrond in de telecomindustrie en veel kennis op het gebied van telefoons, netwerken en andere gerelateerde zaken.

De Smartphone vergelijker zal proberen zoveel mogelijk informatie beschikbaar te maken voor consumenten die geïnteresseerd zijn in de telecommarkt.

De informatie uit dit persbericht is geschreven door het team van Samsung Galaxy S2 Phonehouse

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*