Extra genieten in Winter Wonderland met NOVASOL

, ,

Reeuwijk, 27 september 2011 – NOVASOL vakantiehuizen heeft naast het aantal zomerhuizen ook haar winteraanbod uitgebreid. Na de overname van AVAC maakt een groot aantal extra winteraccommodaties in Oostenrijk deel uit van het assortiment van de vakantiehuizenspecialist. Nieuw zijn de gebieden Vorarlberg en Karinthië.

Na een dag intensief skiën en snowboarden prefereren veel vakantiegangers een comfortabel huis om bij te komen van de sportieve dag. NOVASOL beantwoordt aan deze wens en zorgt met ruim 600 huizen ook in Oostenrijk voor een ‘huiselijk gevoel’. Ouders worden van alle gemakken voorzien terwijl de kinderen in de tuin een sneeuwpop maken of zich uitleven tijdens een sneeuwballengevecht.

„We zijn blij dat we onze gasten, naast zonnige zomerlocaties, ook een ruim aanbod in verschillende winterhuizen kunnen bieden”, aldus Frans Schoon, Algemeen Manager bij NOVASOL vakantiehuizen. „Uiteraard staan ook deze accommodaties garant voor een authentieke uitstraling en omgeving”. Onder andere de gebieden Vorarlberg en Karinthië zijn aan de huidige Oostenrijk portefeuille toegevoegd.

De nieuwe Oostenrijk brochure is kosteloos te bestellen op de website van NOVASOL www.novasol.nl. Ook de brochures van de andere bestemmingen zijn hier te vinden.

Over NOVASOL

De 29.000 individuele vakantiehuizen in 25 Europese landen behoren exclusief tot de NOVASOL groep, onderdeel van Wyndham Exchange and Rentals van Wyndham Worldwide. NOVASOL is daarmee de grootste aanbieder van vakantiehuizen in Europa en heeft huizen in o.a. Denemarken, Zweden, Tsjechië, Nederland, Oostenrijk, Frankrijk, Spanje, Italië, Kroatië, Griekenland en Turkije in portefeuille. Het hoofdkantoor van NOVASOL is gevestigd in Kopenhagen. De Benelux wordt aangestuurd vanuit het kantoor in Tilburg.

###

­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­

Noot voor de redactie (niet voor publicatie)

Voor meer informatie kunt u zich richten tot:
Frans Schoon, Algemeen Manager
Tel.: 013 – 4677730
E: Frans.schoon@novasol.nl
W: www.novasol.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*