Flirt Tour seminar: Flirten met Social Media

, ,

Vanaf zaterdag 22 oktober 2011 tot en met zaterdag 18 februari 2012 komt de Flirt Tour in iedere provincie van Nederland langs met een eendaags seminar: Flirten met Social Media.

Flirters zorgen ervoor dat er verbindingen worden gelegd, dat acquisitie resultaat oplevert, dat opdrachten je gegund worden, dat netwerken automatisch groeien. En deze flirters werken voor hun organisatie aan de (personal) branding.

Omdat Flirten ook het maken van verbindingen is, wordt ieder seminar afgesloten door een workshop Flirten en Netwerken. Zodat je na afloop één van de twee betekenissen van Flirten direct in de praktijk kunt brengen. Het meest praktische seminar wat je ooit hebt gehad!

Voor wie is dit seminar?

Voor ondernemers, ZZP-ers, Freelancers, iedereen die social media wil gaan gebruiken voor zakelijke doeleinden. En voor iedereen die vanaf nu echt mee wil kunnen praten over iets wat over een paar jaar net zo gewoon is als de mobiele telefoon van nu!

De seminars vinden plaats op een zaterdag van 10:00 uur tot 16:00 uur en worden gehouden op een centrale plek in elke provincie. Meer informatie over de seminars is te vinden op www.flirttour.nl. De ontwikkelingen rondom het seminar zijn ook te volgen via Twitter www.twitter.com/flirttour. Op de Facebook Fanpage ‘Flirt Tour Seminar’ is het mogelijk met elkaar te discussiëren.

Sprekers

Angelique van ’t Riet

Angelique laat mensen graag zien dat er nog een hele wereld bestaat naast de rationele wereld die ons zo vertrouwd lijkt. Het is haar persoonlijke missie om mensen wereldwijd aan het flirten te krijgen. De oprichting van de Universal Flirting Academy is een eerste stap in een wereldwijd netwerk van organisaties en mensen die met elkaar de verbinding zoeken op het spirituele en sensitieve vlak en daarbij hun rationele bagage vanzelfsprekend meenemen. Zij gelooft in een duurzame en spirituele maatschappij waarbij alles in balans is met elkaar en waarbij spiritualiteit een veel grotere plaats inneemt dan wat menigeen had verwacht. Zij is tevens auteur van het boek ‘Hoe word ik een schat.’

Henk van der Duim

Mensen verbinden is Henk zijn grote passie. Zowel zakelijk als privé. Mensen verbinden via de social media is waar hij zich de laatste jaren mee bezig houdt. De ervaring die hij daar zelf mee opgedaan heeft draagt hij over tijdens zijn trainingen, workshops, masterclasses en 1-op-1 coaching. Een vorm van flirten die hem veel heeft opgeleverd en die hij graag deelt met anderen.

Tijdens zijn sessies laat hij de deelnemers zien en ervaren wat, via de social media, oprechte belangstelling tonen en aandacht te geven aan de ander met jou en die ander doet. Dit doet hij door zijn ervaring te delen, zowel zijn fantastische mislukkingen als mijn successen. Hij is tevens auteur van het ebook ‘Twitter en Personal Branding’.

Meer informatie

Angelique van ‘t Riet, 06 – 53354305, angelique@universalflirtingacademy.com

Henk van der Duim, 06 – 43825294, henk@socialcrowd.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*