Kids Marketeers introduceert nieuwe boekformule

Uitgeverij Kids Marketeers heeft een nieuwe succesformule ontwikkeld. De formule brengt de kracht van informatieve teksten en plezier op ultieme wijze samen. Naast de mooie verhalen, spellen, recepten en liedjes bevat de nieuwste uitgave van Kids Marketeers geïntegreerde cadeauboxen, gevuld met de leukste cadeaus. Per 1 oktober 2011 verschijnt de eerste uitgave met deze formule, MIJN Grote Sinterklaas- en Kerstboek, in de winkels.

 

MIJN Grote Sinterklaas- en Kerstboek

Dit omkeerboek legt uit waar deze feestdagen vandaan komen en zit bovendien boordevol  leuke spelletjes, liedjes, recepten en verhalen. Bijzonder aan deze uitgave zijn de cadeauboxen die verwerkt zijn aan de binnenkant van de kaft. Deze zijn gevuld met leuke cadeaus, zoals memoryspellen, magneetjes, kleurpostkaarten, stickers, knutselvellen en een handige boekenlegger. MIJN Grote Sinterklaas- en Kerstboek is kindvriendelijk door het gebruik van zachte en stevige materialen en de herkenbare illustraties. Dit boek staat garant voor uren speel- en leesplezier! De verkoopprijs voor MIJN Grote Sinterklaas- en Kerstboek bedraagt €19,95.

Groot succes

Dat de nieuwe formule van Kids Marketeers veelbelovend is blijkt uit de enorme interesse vanuit de verschillende verkoopkanalen. In de voorverkoop zijn al 15.000 stuks verkocht. Daarmee lijkt MIJN Grote Sinterklaas- en Kerstboek de verkoophit te worden van deze winter. Geïnteresseerden kunnen kosteloos een recensie-exemplaar aanvragen.

Kids Marketeers BV

Kids Marketeers BV is uitgever op het gebied van innovatieve, goed doordachte concepten voor kinderen. Van ontspanning tot speelse educatie en van liedjes tot spelletjes. In boekvorm en digitaal. In binnen- én buitenland.  Absolute bestsellers zijn de altijd populaire liedjesboeken en de sprookjesboeken. Via www.leuksteliedjes.nl vindt u een totaaloverzicht.

—————————————————————————————————————————————-

Noot voor de redactie, niet geschikt voor publicatie

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met:

Angelo Grooten, T.: (020) 419 24 43, F.: (020) 419 00 12, E.: ag@kidsmarketeers.com

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*