Luxe pennen: klasse voor de massa

,

Luxe pennen als relatiegeschenk is een groeiende markt. Doordat de luxe pennen steeds meer betaalbaar zijn, zijn ze voor een groeiende groep te betalen. Waar veel luxe goederen nog voor een beperkte groep zijn, zijn luxe pennen hier een uitzondering op. Toch is het een product dat niet verliest aan uitstraling. Nog steeds blijken mensen met luxe pennen een indruk te maken, waar mensen met potloden of simpelere pennen minder snel een reactie zullen krijgen. Zelfs een standaard laptop wordt tegenwoordig als minder bijzonder gezien dan luxe pennen.

Luxe pennen: iets dat blijft.

Natuurlijk zijn luxe pennen geen nieuwigheid meer. Ook het graveren van pennen of het plaatsen van een logo zijn technieken die al jaren bestaan. Echter, omdat sinds de jaren ’90 steeds meer mensen achter de computer zitten, gebruiken zij over het algemeen vaker dezelfde pen. Daarnaast raken zij door een vaste werkplek gemiddeld minder vaak kwijt. Zij verplaatsen zich minder, waardoor op het moment dat zij even niet weten waar een pen gebleven is, er maar 1 plek is waar zij hoeven te zoeken: rondom hun eigen werkplek. Hierdoor houden mensen vaak langer vast aan hun luxe pennen dan in het verleden. En zolang de computer geen simpel werkbaar alternatief voor memoblokjes biedt, zullen mensen van luxe pennen blijven houden.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*