Met drie nieuwe professionele brochures ondersteunt Hansgrohe haar sanitaire partners

, , , ,

Innovatieve producten, deskundig advies en een professionele installatie gaan hand in hand om het doucheplezier en comfort in de badkamer te brengen. Als servicebewust merkfabrikant ondersteunt Hansgrohe haar sanitaire partners met drie nieuwe professionele brochures op het gebied van installatie en advies. Informatief, overzichtelijk en compact – de professionele brochures bieden alle informatie: van technische gegevens, maattekeningen en ondersteuning bij de planning en juiste installatie tot een overzicht van het productassortiment en gebruiksmogelijkheden. De brochures beperken zich niet alleen tot informatie over de installatie van de producten, maar bieden partners ook een gedegen advies.

Uitgebreide informatie over producten, verkoop en installatie
De consument wordt veeleisender en douchesystemen bieden steeds meer mogelijkheden. Een uitdaging voor de showroomverkoper? Niet met de praktische Hoofddouches en douchesystemen Vakinfo. De brochure toont verschillende systemen, van hoofddouches met meerdere stralen tot complete Showerpipes en het digitale douchebedieningssysteem Hansgrohe RainBrain. Met de Showerpipe biedt Hansgrohe zonder een grote renovatie van de badkamer, de mogelijkheid om een regendouche in iedere badkamer te realiseren.

Voor installatie achter de wand biedt de iBox universal van Hansgrohe vele mogelijkheden door middel van een flexibel inbouwsysteem. Indien voor een inbouwsysteem wordt gekozen, dan is de iBox Planning en Installatie Vakinfo de juiste documentatie. Hierin staat nog meer informatie over inbouwkranen en de juiste combinaties met verschillende hoofddouches.

Compact en overzichtelijk biedt de Ecostat Select professionele brochure alle wetenswaardigheden over de nieuwe Ecostat Select thermostaten. Technische gegevens, maattekeningen, ondersteuning bij de planning en juiste installatie en een overzicht van het productassortiment en gebruiks-mogelijkheden. Zo ervaart men hoe veel tijd en inspanning men dankzij de eenvoudige montage bespaart ten opzichte van de traditionele montage, en welke combinaties er met de Raindance Select douchesystemen mogelijk zijn.

U kunt de Vakinfobrochures downloaden op www.pro.hansgrohe.nl/brochures of bestellen via info@hansgrohe.nl.

***

Hansgrohe is het premium merk voor douches, badkamer- en keukenkranen, thermostaten en afvoeren binnen de internationale Hansgrohe Groep. Beloond met talrijke awards vanuit de hele wereld staan de producten van Hansgrohe voor innovatieve technologie, het hoogste niveau van functionele kwaliteit en design. Dat is de grondslag voor het succes van het merk als wereldleider op douchegebied en een van de meest toonaangevende sanitairfabrikanten wereldwijd. Met uitvindingen zoals de glijstang, verstelbare douchestralen, QuickClean anti-kalksysteem, AirPower en de EcoSmart technologie geldt Hansgrohe als innovatief leider in de internationale sanitairbranche.

 ***

 Meer informatie:  
Hansgrohe – Afdeling Marketing –  Tel. 075-6461400 –                                               info@hansgrohe.nl

Meer over Hansgrohe leest u op Facebook. http://www.facebook.com/Hansgrohe.