Mijn doucheplezier met Raindance Select

, , ,

Nieuwe Raindance Select handdouche zorgt voor een unieke waterbeleving

De nieuwe Raindance Select 150 handdouche met haar vloeiende ronde, moderne vormgeving is de volgende generatie van de succesvolle en vaak gekopieerde Raindance douches van Hansgrohe. Dankzij de optimale verdeling van het water over de straalschijf en het vernieuwende, aantrekkelijke uiterlijk van de producten, is het Raindance assortiment sinds de introductie zeer gewild. De focus van de nieuwe handdouches ligt op functionaliteit en het bedieningscomfort.

De favoriete straalsoort kan met één hand worden ingesteld met een simpele druk op de Select-knop. Geniet van de zachte, ontspannende regendouche in de RainAir stand, de vijf intensief masserende stralen van CaresseAir of de verfrissende mix-straal. De speciale AirPower-technologie zorgt ervoor dat het water met lucht wordt verrijkt: voor een zachte, volle regendouche of een extra krachtige massagestraal. De Raindance Select handdouche is voorzien van het QuickClean anti-kalksysteem welke zorgt voor een lange levensduur: kalkafzetting kan eenvoudig weggewreven worden.

Compleet assortiment voor optimaal doucheplezier

De handdouche is verkrijgbaar in chroom en wit-chroom en is uit te breiden naar een complete doucheset met de Unica’S Puro glijstang. De doucheset is ook in combinatie met de nieuwe Ecostat Select opbouw douchethermostaat verkrijgbaar en als onderdeel van de Raindance Select douchesystemen.

Voor wie wel lekker wil douchen maar toch denkt aan het waterverbruik is er de EcoSmart uitvoering: de Raindance Select EcoSmart handdouche biedt optimaal douchecomfort met een laag waterverbruik van maximaal 9 liter per minuut, onafhankelijk van de waterdruk.

Productoverzicht

Raindance Select 150 AIR 3jet handdouche                               € 99 excl. BTW

Raindance Select 150 AIR 3jet handdouche EcoSmart:           € 99 excl. BTW

Raindance Select 150 AIR / Unica’S glijstangset 90 cm           € 209 excl. BTW

Raindance Select 150 AIR / Unica’S glijstangset 65 cm           € 203 excl. BTW

Raindance Select 150 Ecostat Select douchecombi 90 cm     € 442 excl. BTW

Raindance Select 150 Ecostat Select douchecombi 65 cm     € 436 excl. BTW

Het Raindance Select assortiment is verkrijgbaar bij de sanitairspecialist. Adressen van Hansgrohe partners staan op www.hansgrohe.nl/dealer-zoeksysteem

***

Hansgrohe is het premium merk voor douches, badkamer- en keukenkranen, thermostaten en afvoeren binnen de internationale Hansgrohe Groep. Beloond met talrijke awards vanuit de hele wereld staan de producten van Hansgrohe voor innovatieve technologie, het hoogste niveau van functionele kwaliteit en design. Dat is de grondslag voor het succes van het merk als wereldleider op douchegebied en een van de meest toonaangevende sanitairfabrikanten wereldwijd. Met uitvindingen zoals de glijstang, verstelbare douchestralen, QuickClean anti-kalksysteem, AIR power en de EcoSmart technologie geldt Hansgrohe als innovatief leider in de internationale sanitairbranche.

 ***

Meer informatie:

Hansgrohe – Afd.Marketing – Tel. 075-6461400 – info@hansgrohe.nl – www.hansgrohe.nl

Meer over Hansgrohe leest u op Facebook. http://www.facebook.com/Hansgrohe